جوژووووو مدیر استارتر عضویت: 1396/05/11 تعداد پست: 1484 عنوان mvm315 3295 بازدید | 26 پست سلام.خانماي خوب.... کسایی که ام.وی ام.315دارن راضين? مسافرت هم باهاشون رفتين? ماشيناي خوبين? اگر آدم خوبی نباشی هیچ دینی تو را به بهشت نخواهد برد....❤❤❤❤ 1396/05/30 | 17:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کتی_1377 عضویت: 1396/03/17 تعداد پست: 13122 🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫 تو هیچی از من نمیدوووونی اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
الهام_ش21453 عضویت: 1392/04/06 تعداد پست: 8820 من شنیدم کیفیت نداره آنچنان 🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
جوژووووو مدیر استارتر عضویت: 1396/05/11 تعداد پست: 1484 این یعنی چی? اگر آدم خوبی نباشی هیچ دینی تو را به بهشت نخواهد برد....❤❤❤❤
کتی_1377 عضویت: 1396/03/17 تعداد پست: 13122 این یعنی چی? 🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫 تو هیچی از من نمیدوووونی اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
فاطیما189 عضویت: 1394/06/01 تعداد پست: 20618 دوستم داره راضیه ۳ ماهه خریده کاهش وزن من ۹۰🔓 ۸۵🔓 ۸۰🔓 ۷۵🔐 ۷۰🔐 ۶۵🔐 ۶۰🔐
بهار1368 عضویت: 1396/04/29 تعداد پست: 649 من دوسش دارم اگه ی زمانی پولدار میشدم واسه خودم میخریدم😍😍😍ببخشید حرفم کمکی بهت نکرد😐 تلخ ترین اتفاق زندگی ام از دنیا رفتن پدرم و شیرین ترین اتفاق زندگی ام به دنیا آمدن پسرم ...
جوژووووو مدیر استارتر عضویت: 1396/05/11 تعداد پست: 1484 من دوسش دارم اگه ی زمانی پولدار میشدم واسه خودم میخریدم😍😍😍ببخشید حرفم کمکی بهت نکرد😐 عزیزم اگر آدم خوبی نباشی هیچ دینی تو را به بهشت نخواهد برد....❤❤❤❤
جوژووووو مدیر استارتر عضویت: 1396/05/11 تعداد پست: 1484 من دوسش دارم اگه ی زمانی پولدار میشدم واسه خودم میخریدم😍😍😍ببخشید حرفم کمکی بهت نکرد😐 حالا فک نکن اونايي که دارن پول دارن قسطی میدن، من خودم دارم واسه سال آینده برنامه ریزی میکنم بخرم اگر آدم خوبی نباشی هیچ دینی تو را به بهشت نخواهد برد....❤❤❤❤
بهار1368 عضویت: 1396/04/29 تعداد پست: 649 حالا فک نکن اونايي که دارن پول دارن قسطی میدن، من خودم دارم واسه سال آینده برنامه ریزی میکنم بخرم همون قسطیشم ندارم بدبختی😂😂😂 تلخ ترین اتفاق زندگی ام از دنیا رفتن پدرم و شیرین ترین اتفاق زندگی ام به دنیا آمدن پسرم ...
فروزنده عضویت: 1396/03/13 تعداد پست: 1158 زیاد خرج میاره هرچی داری باید بریزی تو شکم مدیران خودروکلا ام وی ام تو خودروهای چینی خوب نیست لیفان و چری هم چینی هستن ولی بهتر از ام وی ام
جوژووووو مدیر استارتر عضویت: 1396/05/11 تعداد پست: 1484 همون قسطیشم ندارم بدبختی😂😂😂 خخخخخخ.... تازه منم سال آینده میخوام بخرم تازه میگن اشغااااله.... ای خدا از پراید خسته شدم اگر آدم خوبی نباشی هیچ دینی تو را به بهشت نخواهد برد....❤❤❤❤
جوژووووو مدیر استارتر عضویت: 1396/05/11 تعداد پست: 1484 زیاد خرج میاره هرچی داری باید بریزی تو شکم مدیران خودرو کلا ام وی ام تو خودروهای چینی خوب نیست ... خودت داری عزیزم? از جديداش یا قديمياش? اگر آدم خوبی نباشی هیچ دینی تو را به بهشت نخواهد برد....❤❤❤❤
بهار1368 عضویت: 1396/04/29 تعداد پست: 649 خخخخخخ.... تازه منم سال آینده میخوام بخرم تازه میگن اشغااااله.... ای خدا از پراید خسته شدم من ک ب پرایدم برسم خداروشکر میکنم....کف خواسته های ی نفر سقف آرزوهای ی نفر دیگس 😊😊😊ایشالا ک همه ب هر چی میخوان برسن.راستی 207 دنده اتوماتم باحاله تلخ ترین اتفاق زندگی ام از دنیا رفتن پدرم و شیرین ترین اتفاق زندگی ام به دنیا آمدن پسرم ...
جوژووووو مدیر استارتر عضویت: 1396/05/11 تعداد پست: 1484 من ک ب پرایدم برسم خداروشکر میکنم....کف خواسته های ی نفر سقف آرزوهای ی نفر دیگس 😊😊😊 ایشالا ک همه ... پول 207ندارم که.... از خدامه اگر آدم خوبی نباشی هیچ دینی تو را به بهشت نخواهد برد....❤❤❤❤