رستانیتیی مدیر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 5769 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 1340 بازدید | 311 پست کی ازدواج میکنم؟وضع مالیش؟ دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بودمجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود. 1403/04/08 | 19:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رها۱۱۱۱ عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 3134 بپه ها من میخوام ماه تولد ویژگیتون و رنگ لباس و اینارو حدس بزنمخودتون بهش فک کنید بعد بگید من بگم در ... میشه بگی باکسی وارد رابطه میشم ؟کی کجا آشنا میشم باهاش ؟
نانازخانومم عضویت: 1400/08/22 تعداد پست: 4833 @niniyar_5 سلام من چرا نمیتونم تاپیک بزنم؟ میگه عنوان معتبر نیس
تلاشگر_باهوش عضویت: 1403/02/31 تعداد پست: 2116 تروخدا بگو طلاق دارم یا نه شوهرم دوسم داره تروخدا نه طلاق نداری بله دوست داره ساکت در پیلهی خویش به فکر پروانه شدن🦋✨️
رستانیتیی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 5769 @niniyar_5 سلام من چرا نمیتونم تاپیک بزنم؟ میگه عنوان معتبر نیس نقطه علامت سوال و ایموجی نزارید دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بودمجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25209 حس خوب عزیزم ازدواج دارم باهاش یکم بگو یکم ازم اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
نانازخانومم عضویت: 1400/08/22 تعداد پست: 4833 نقطه علامت سوال و ایموجی نزارید وای خدا خیرت بده اسی 💖💖💖
خدااااmm عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 4071 متولد شهریورییا مرداد؟ میشه بگی منو شوهرم که هم دیگه رو دوست داریم چ اتفاقی افتاده که کارمون به جدایی بکشه آخه هم باهم در ارتباطیم هم میخواییم جداشیم وشوهرم هنوز با اون دختره در ارتباطه شوهرم دختره رو برا ازدواج میخواد؟ فقط خدااااا
تلاشگر_باهوش عضویت: 1403/02/31 تعداد پست: 2116 ترسیده😂😂 انگار خوشش اومده ؟ از اون موقع انکار نمیدونم از جسارتم خوشش اومده چی دیشب هم همه بودیم میگفت میخواست منو بزنه تو خیابون همه میخندیدن حست چیه چرا این جوری شده ساکت در پیلهی خویش به فکر پروانه شدن🦋✨️
۰۰aseman۰۰ عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 1631 میشه بگی باکسی وارد رابطه میشم ؟کی کجا آشنا میشم باهاش ؟ متولد مهر مرداد یا بهمنی؟
تلاشگر_باهوش عضویت: 1403/02/31 تعداد پست: 2116 سرکارم گذاشته ینی؟! نمیاد خاستگاری؟ میخاد سواستفاده جن.سی کنه؟ نه این چیزا نیس ازت خوشش میاد ساکت در پیلهی خویش به فکر پروانه شدن🦋✨️
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25209 ترسیده😂😂 عزیزم کسی که دوسش دارم حسش چیه؟ازدواج دارم؟مشخصاتش اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
رستانیتیی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 5769 انگار خوشش اومده ؟ از اون موقع انکار نمیدونم از جسارتم خوشش اومده چی دیشب هم همه بودیم میگفت میخواس ... بله از جسارت و قوی بودنتون خوشش اومده یکمم میترسه😂راستش منم خوشم اومد ازت دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بودمجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.
تلاشگر_باهوش عضویت: 1403/02/31 تعداد پست: 2116 عزیزم ازدواج دارم باهاش یکم بگو یکم ازم ازدواج هم انرژیش هست اگه کسی سوالی داره طولانی نپرسه اگه میخواید جواب بدم تک کلمه بپرسید بله و خیر اینا ساکت در پیلهی خویش به فکر پروانه شدن🦋✨️
چیکآ05 عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 663 نه این چیزا نیس ازت خوشش میاد دبیری قبول میشم یا ابتدایی ؟اگه دبیری ،کدوم رشته ؟
تلاشگر_باهوش عضویت: 1403/02/31 تعداد پست: 2116 بله از جسارت و قوی بودنتون خوشش اومده یکمم میترسه😂راستش منم خوشم اومد ازت همه از من خوششون میاد نمیدونم چرا 😐🤣 ساکت در پیلهی خویش به فکر پروانه شدن🦋✨️