2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 1340 بازدید | 311 پست
بخاطر پاک و بی ریا بودنت و غرورت و چهره ای دلنشینت

یه دعوایی باهاش داشتم نمیشناختمش اصلا میخواستم تو خیابون بزنمش فکر میکردم مزاحمه از اون موقع یه جوری شده نمی‌دونم چشه واقعا حالم گرفته است خوشم نمیاد 

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋✨️ 

بله مجازی

میتونی بگی چند سال دیگه ازدواج میکنم، غریبه یا فامیل و چطور فردیه و شغلم و شغلش، امین و ماهان درموردم چی فکر میکنن؟ لطفااا جواب بده عزیزم❤❤❤

با افتخار پرورده کردم 💃🏻❤ سال ها بعد درباره ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند.... درخواست دوستی ندید اصلا قبول نمیکنم ❌❌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بپه ها من میخوام ماه تولد ویژگیتون و رنگ لباس و اینارو حدس بزنمخودتون بهش فک کنید بعد بگید من بگم در ...

رنگ لباسم؟همسرم طلا فروشه درآینده؟مربی میشم؟

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

یه دعوایی باهاش داشتم نمیشناختمش اصلا میخواستم تو خیابون بزنمش فکر میکردم مزاحمه از اون موقع یه جوری ...

ترسیده😂😂

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

بنفش مشکی

مشکی آره درسته اون دوتارم پاسخ بده مرسی

متولد شهریورییا مرداد؟

متولد شهریور عزیزم هستم عزیزم حس کسی که اول اسمش ج داره وقتی پیام من را خواند چه حسی داشت و چه قصدی داره؟در مورد من چه فکری می کنه؟آیا به دوستاش در مورد من گفته؟مرسی عزیزم