2821
2789
عنوان

قانون جذب

573 بازدید | 56 پست

چقدر بهش باور دارید؟چه تجربه هایی در این زمینه داشتید؟

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

خیلی زیادددد معتقدم بهش و خیلی زیاد تر نتیجه دیدممم

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خیلی زیادددد معتقدم بهش و خیلی زیاد تر نتیجه دیدممم

چجوری 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیل بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

پشتش باید حس خوب باشه حتما

عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم

چجوری

روشایی زیادی بوده، ولی اکثرا از فرمول مثلثی و ویژن برد و سابلیمینال نتیجه داستم

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
روشتو توضیح میدی

خیلی امتحان کردم، ولی موثر ترینش برای من فرمول مثلثی بوده... ویژن برد و سابلیمینالم نتیجه داشتم 

خیلی امتحان کردم، ولی موثر ترینش برای من فرمول مثلثی بوده... ویژن برد و سابلیمینالم نتیجه داشتم

فرمول مثلثی چیه ؟

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
فرمول مثلثی چیه ؟

همون قدرت تلقینی... اینکه یه چیزیو بخوای، بهش باور داشته باشی، و بهش برسی 

همون قدرت تلقینی... اینکه یه چیزیو بخوای، بهش باور داشته باشی، و بهش برسی

❤️

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )

برام خیلی جذابه جهان رو بفهمم خودم رو بفهمم و روی خودم کار کنم و به خدا نزدیک بشم

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
روشایی زیادی بوده، ولی اکثرا از فرمول مثلثی و ویژن برد و سابلیمینال نتیجه داستم

ساب سازندش کی بود؟ 

این فرمول ها چجورین؟ 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیل بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

ساب سازندش کی بود؟ این فرمول ها چجورین؟

یه سری سازنده هایی تو یوتیوبن، زیادن یه نفر و گوش نمی‌دم فقط

همون روش تلقینیه... اینکه یه چیزیو بخوای، بهش باور داشته باشی و بدستش بیاری... این مثلث قانون جذبه

برای من هم بهش معتقدم و هم بخاطر دلایلی که نقضش میکنن نمیتونم صددرصد بهش ایمان داشته باشم 

تاپیک منم هست راجعش دوست داشتی بخون 

اگه خدای نکرده ندونسته دلت رو شکستم ، حلالم کن ❤                     چنان روزی رسان روزی رساند/که صد عاقل از آن حیران بماند        شکرت💕                                                                                        

2790
2823
2791
2779
2792