2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 56 پست
برای من هم بهش معتقدم و هم بخاطر دلایلی که نقضش میکنن نمیتونم صددرصد بهش ایمان داشته باشم تاپیک منم ...

بببن به نظر من توی حرف خیلی از بزرگها هست توی دین هست به وفوور در ادیان مضامین مشابهش هست.ولی خب شاید علم ما نقصانی داره درموردش در جایی ...

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی؟ چجوری از ساب نتیجه گرفتی؟

خیلی نتیجه داشتم ازش، بشدتتتت... هم ظاهری بوده هم برای چیزای دیگه 

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

من یه مدت به فرشته ها نامه نوشتم و چیزی که واقعا فکرشو نمیکردم براورده شد

گفت: بیا به عقاید هم احترام بگذاریم. گفتم: نه دلیلی دارد و نه ضرورتی، همین که کاری به کار هم‌ نداشته باشیم کافیست.
من یه مدت به فرشته ها نامه نوشتم و چیزی که واقعا فکرشو نمیکردم براورده شد

ب ای منم دعا کن

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
ب ای منم دعا کن

حتما عزیزم

امیدوارم زودتر به چیزی که میخوای برسی 🌿

حتما بنویس هر چی میخوای رو 

نوشتن معجزس واقعا

گفت: بیا به عقاید هم احترام بگذاریم. گفتم: نه دلیلی دارد و نه ضرورتی، همین که کاری به کار هم‌ نداشته باشیم کافیست.
خیلی نتیجه داشتم ازش، بشدتتتت... هم ظاهری بوده هم برای چیزای دیگه

برا ما هم دعا کن بتونیم استفاده خوب کنیم