2777
2789
عنوان

با مامانم دعوام شد بیاین حق با کیه

196 بازدید | 10 پست

بچه ها من ۴ ساله ازدواج کردم وقتایی ک مجرد بودم هیچ خرجی بهم نمیدادن با اینکه وضع بابام توپه همش کهنه ترین لباسارو داشتم موقع ازدواجمم جهاز درست حسابی ندادن ینی بگم فرض کنین هیچی ندادن اینقد کم بود الان خوااهزم ک ۷ سال از خودم کوچیکتره زندگی شاهانه دارع دیروز دماغشو عمل کرد منم حسودیم شد چون تا دختر بودم منم خیلی دوس داشتم برام عمل کنن

دیگ به مامانم گفتم خیلی زیرک بود خواهزم مثل من نیس و گوشیو قط کردم

کلا حالم خیلی گرفتس امروز😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بچه اول و کم خرج بودم اما خواهرم ده برابر من خرج میکنه...

کاریش نمیشه کرد دیگه گذشت...اما من گاهی مامانم اینا چیزی برام می‌خرن پولشو بهشون پس نمیدم با این که ازدواج کردم

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱
خونه ی همسرت اوضاع چجوره ؟گاهی شرایط عوض میشه عزیزم بیخیال دیگه همزدن گذشته مگه فایده داره

بابام پولدار تر بود اینجام همون گوهی هستم ک مجردی بودم هیچ اوضاعم فرق نکرده

بابام پولدار تر بود اینجام همون گوهی هستم ک مجردی بودم هیچ اوضاعم فرق نکرده

عزیزم اینجور نگو 

خدا کنه دستت پر پول بشه 

نمیتونم درک کنم کسایی رو که پولدارن اما تو دل خانواده شون حسرت میذارن

عزیزم اینجور نگو خدا کنه دستت پر پول بشه نمیتونم درک کنم کسایی رو که پولدارن اما تو دل خانواده شون ح ...

شاید اگ بابام پولدار نبود گله ای نداشتم ولی داشتن و بهم نمیدادن

حتی واسه شهریه دانشگاهم یادمع بابام نداد از داداشم قرض کردم