2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این یه واقعیت تلخه برای هر دختری ممکنه کیس خوب نیاد که اصلا ربطی به شرایط دخترخانم نداره همش شانسه

دخترایی تو شرکتمون هیتن هم زیبا هستن هم تحصیلکرده با سمت خوب ولی تو سن بالا مجرد موندن یکیش ۴۵ یکی دیگه ۳۸خودم که ۳۳

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....

اره همینکه بتونه هزینه ی یه زندگی معمولی رو بده (خونه ی مستقل) و ظاهرش به دل بشینه و اخلاقش عالی باشه بنظرم کافیه.

ادمی که وضع مالیش خیلی خوبه ولی تورو درک نمیکنه و شعورش پایینه به درد کاسه توالت میخوره.

ناموسا همه چی تموم شد؟😐

بچه ها من یه نفر آمده واسم خونه داره ماشین داره حسابدار شرکت ماهی 11حقدق داره نمیدونم چیکار کنم

اگه یه شهر بزرگی ک مخارج زیاده قبول نکن بنظرم اگ یه شهر متوسطی که خرجی زیاد نیست بنظرم قبول کن خودتم باید بری سرکار بعداز بچه دار شدن عزیزم 

یه دختر اردیبهشتی خوش ذوق هستم🎀🩷 بجای آدمها،ستاره💫🦋 آرزوهاتو دنبال کن🥹اگه امضامو دیدی برای قبولی ژنتیک پزشکیم دعاکن باشه؟تیر کنکورمه🥹

آره رو پا خودش کلن میگه دلم میخاد خودم کارام پیش ببرم رو پا خودم باشم

اگر با دیدنش حس خوبی بهت دست میده پس نزن . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .

بنظر من درست میگهکلید حل خیلی مشکلات دست همین هست

شما مردا هیچی که ندارید اخلاق هم ندارید . بدون خونه و درآمد میشه زندگی کرد ؟ تو رو خدا عقل رو داشته باشید نه فقط فکر رختخواب هستید .

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   miss_reyhane  |  1 ساعت پیش
توسط   avinmina  |  1 ساعت پیش