2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بچه ها من یه نفر آمده واسم خونه داره ماشین داره حسابدار شرکت ماهی 11حقدق داره نمیدونم چیکار کنم

همین که تونسته خونه و ماشین داشته باشه بقیه هم ردیف میکنه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .

اخلاق اخلاق اخلاق اوکی باشه بعلههه

ببخشید چرا بی منطق حرف میزنید . در ازدواج باید شرایطی وجود داشته باشد 

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀

ادم با عرضه ای هست اره 

هرکی به من درخواست بده احمقه👰🏻♂️/💔🤍💚/بهت زنگ نمیزنه؟اولویتش نیستی-سرقولش نمیمونه؟دوستت نداره ناراحتی تو براش مهم نیست-رفتاراش تناقض داره؟ یکی دیگه رو داره-فقط وقتی کارت داره یادت میفته؟داره ازت استفاده میکنه-روت سرمایه گذاری نمیکنه؟چون فکر میکنه ارزششو نداری-بیش از دوساله باهاشی با خانوادش اشنات نکرده؟خب تو فرد مورد نظرش نیستی یه نفعی داری براش-بیش از پنج ساله باهاشی بدون حلقه؟زیاد سخت نگیر هنوز داره میگرده دنبال فرد مورد نظرخواهرای قشنگم گذشته خوشگل پسر یه جا گریبان زندگیتون رو میگیره مطلع باشید چی اتفاق افتاده

ببخشید چرا بی منطق حرف میزنید . در ازدواج باید شرایطی وجود داشته باشد

ویرایش زدم خاهر پولم واقعا مهمه چون تو اون شرایط نیستم که یه حرفی میزنم فردا نتونم خواسته هامو برآورده کنم مطمعنن ناراحت میشم

یعنی خوبه؟ مستقل هم هست مامانش هم آرایشگر معروف باباش هم کار خودش داره یه خواهر بردار هم بیشتر نیستن

اگر خونه و ماشین با تلاش خودش خریده خوبه . خودت هم میتونی تو آرایشگاه مامانش مشغول به کار بشی و کار کنی . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز