2777
2789
این یه واقعیت تلخه برای هر دختری ممکنه کیس خوب نیاد که اصلا ربطی به شرایط دخترخانم نداره همش شانسهدخ ...

بببین یه چیزی بگم اونی که میگی خوش بر رو و ۴۵ سالشه مطمین باش خواستگارانی داشته خودش نخواسته دپست احمق من یه خانمی خواست با اقایی اشناش کنه اقا دکتری داشت تو شرکت داروسازی کار میکرد خونه وماشین تو‌تهران داشت حتی دنخواست اشنا شه چرا چون چندرغاز تو‌دولتی پول نمیکرفت چون استخدام دولتی نبود مسخره

پسری که من دوست دارم باورش نمیشه من دوسش دارم . خیلی ذوق داره منو میبینه ولی باپور نداره که لون هم میتونه متاهل بشه. چرا چونکه  حقوقش پایینه ولی من دوسش دارم کاش میشد واقعا بیشتر باهاش باشم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بببین یه چیزی بگم اونی که میگی خوش بر رو و ۴۵ سالشه مطمین باش خواستگارانی داشته خودش نخواسته دپست اح ...

من نمیدونم تو زندگی ایشون نبودم بخوام قضاوت کنم شاید مثل من شانس نداشته من تمام خواستگارام داغون بودن درصورتی که خودم قد بلندم زیبایی های خودمو دارم خانواده بافرهنگ و خوبی دارم

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....
شما مردا هیچی که ندارید اخلاق هم ندارید . بدون خونه و درآمد میشه زندگی کرد ؟ تو رو خدا عقل رو داشته ...

شما که عقل دارید بسه🤲

یه روز هست عضو شدید و ده تا تاپیک زدید !!!

از همینجا معلومه که جریان چیه 

منم اخلاق رو سر لوحه زندگیم قرار دادم و زندگیم رو بخوبی و از همه لحاظ پیش بردم به لطف خدا 

کلید موفقیتمم هم اخلاق بود و با همین به خونه و زندگی مناسب  رسیدم 

این امثال شما هست که عقلشون اینجور برداشت میکنه

🕋

شما که عقل دارید بسه🤲یه روز هست عضو شدید و ده تا تاپیک زدید !!!از همینجا معلومه که جریان چیه منم اخ ...

چرا شما مردا زورتون می اد که زنان دانا شدن و مرد بی سواد و بی عرضه قبول نمیکنن؟ چه ربطی داره من چقدر تاپیک زدم ؟

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀
چرا شما مردا زورتون می اد که زنان دانا شدن و مرد بی سواد و بی عرضه قبول نمیکنن؟ چه ربطی داره من چقدر ...

🤣🤣چرا زورم بیاد؟؟

اتفاقا مشوق اصلی همسرم برای ادامه تحصیل خودم هستم با دوتا بچه و ۳۸سال سن!!

خودمم اون موقع سوادم زیر دیپلم بود ولی همسرم اصلا ملاکش این نبود همین اخلاقی که برای شما مسخرست رو ازم قبول کرد 

و خدا رو شکر مزد و نتیجه اعتمادشو گرفت 

و یه توصیه به شما

نمیدونم ازدواج کردید یا مجردید ولی اگه میخایی تو این دنیا و اون دنیا اسایش و ارامش داشته باشید این خصوصیت رو اولین و مهمترین معیارتون بزارید

و اما برای تاپیکها 

به من مربوط نیست تعدادتاپیک  و تاریخ عضویتتون

از این بابت عذر میخام🙏

🕋

🤣🤣چرا زورم بیاد؟؟اتفاقا مشوق اصلی همسرم برای ادامه تحصیل خودم هستم با دوتا بچه و ۳۸سال سن!!خودمم ا ...

خب زنی که چنین مرد داغونی قبول کرده معلومه خودش هم بی سواد و داغون بوده .‌‌‌‌‌اگرعقده ی مدرک و سواد رو نداشتید چرا تحصیلات براتون مهم شد . امثال ما دکترامون رو زیر سی سال گرفتیم . دیگه هم جواب نده نی نی یار رو صدا میکنم .  

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز