2777
2789
عنوان

راهنمایی

127 بازدید | 10 پست

سلام من۲۴سالمه سال۹۸دیپلم انسانی گرفتم بچه زرنگ کلاس بودم امامادرم دیابت داره وسال ۹۹کرونااومدمن دوسال کامل ازخونه تکون نخوردم چون میخاستم مادرم مبتلانشه همش درگیرکارخونه واینابودم کنکورم اون سال غیبت کردم نرفتم بدم وقتی کروناتموم شدتصمیم گرفتم دوباره شرکت کنم امابازم مسائل خانوادگی وبحث ودعوافکرمومشغول میکردنمیگم خودمم مقصرنیستم خودمم تنبلی کردم قبول دارم کمالگرابودم میگفتم باروزی ۴ساعت اددم کنکورقبول نمیشه که بزارم سال بعدازسال۴۰۲ی حسرت عجیبی اومدتووجودم تصمیم گرفتم امسال بخونم خوندم ولی خیلی نه کنکورفرهنگیان دادم قبول نشدم الان همش سردرگمم نمیدونم بمونم ی سال دیگه بخونم واسه روانشناسی ی بارمیگم عمرم داره میره پشت کنکوربرم ازادبخونم امامیترسم ۱۰سالدیگه به الانم نگاه کنم حسرت الانم بخورم روانشناسی ام رشته رویاییم نیس همیشه عاشق رشته های تجربی بودم هروقت میرفتم پزشکارومیدیدم انگیزم واسه خوندن چندبرابرمیشدولی ریاضیم ضعیف بودرفتم انسانی اسنپ دکتربای روانشناس حرف زدم گفت بهتره بری ازادامامیگن دانشگاه ازادسطح علمیش پایینه بچه هاش درس نمیخونن واینده ای نداره ببخشیدطولانی گفتم لطفابگیدچیکارکنم

برو آزاد

خیلی از درس فاصله گرفتی

کرونا چیکار به تو داشت که غیبت کردی نرفتی کنکور بدی

ممکنه گذشته ها شاگرد زرنگی بودی ولی الان افت کردی و همون آزاد بری خوبه

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

برو آزادخیلی از درس فاصله گرفتیکرونا چیکار به تو داشت که غیبت کردی نرفتی کنکور بدیممکنه گذشته ها شاگ ...

چون گرفتاربودم مادرم چشماش نمیبینه ومسئولیت زندگی بامنه اون سالم همش درگیرضدعفونی واینکارابودم ممنون که بیشترناامیدم کردی

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چون گرفتاربودم مادرم چشماش نمیبینه ومسئولیت زندگی بامنه اون سالم همش درگیرضدعفونی واینکارابودم ممنون ...

عزیزم من واقعیت رو گفتم

از درس فاصله گرفتی 

اگر امسال بری آزاد از مهر میشینی سر کلاس 

وگرنه باید یکسال بکوب بخونی کلاسهای مختلف بری به خودت فشار بیاری بعدشم معلوم نیست فرهنگیان بیاری یا نه

پارسال رشته انسانی رتبه 1 رقمی رفته بود فرهنگیان 

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

سلام وقتت بخیر😊 یه خورده مثل منی منم سال ۱۴۰۰فارغ التحصیل شدم دیپلم تجربی دارم و۲۱سالمه

وقتی اواسط یازدهم بودم کرونااومدوکلاساغیرحضوری شدوتاوقتی دیپلم گرفتم غیرحضوری بودمن ازتابستونی که سال بعدش میرفتم دوازدهم افسردگی ووسواس فکری عملی واسترس واظطراب شدیدگرفتم طوری که اصلانمیتونستم هیچ کاری بکنم چه برسه به درس البته علت همه ی اینااظطراب وترس ازکنکوربودکه البته علت اونم این بودکه من هیچ وقت هدف مشخصی نداشتم  یاشایدم به دلایلی نتونستم برم سراغش نهایی سال دوازدهموبابدبختی دادم یه روزازفرجه ازمونوگریه میکردم روزبعدشومیخوندم فکرکن کل سال هیچی نخونده باشی حالابایدکل کتابوازمون بدی خداروشکرتونستم دیپلم بگیرم 

الان ازموسیقی خوشم میاد ولی چون کنکورداره فعلااموزشگاههای ازادقراره برم

من کل ۶سال دبیرستانموتیزهوشان بودم که جزبدترین سالهای زندگیم بودومنوبیشترکمالگراکرد ازپایه هفتم که رفتم دبیرستان ازنظرروحی حالم خراب شدواین همینطورادامه پیداکردکه دیگه سال دوازدهم وسالهای بعداون شدیدشد وازنظرجسمی هم روم اثرمنفی گذاشت

اصلا نهم بیشتر میخواستم برم هنروانسانی که مامانم گفت تجربی شغل داره حتی مشاورم نرفتم براانتخاب رشته به مامانم که میگفتم میگفت نمیخواد

بخاطراسترس چندتاشاخه موهام سفیدشداگزماگرفتم دندونام خراب شدچشام ضعیف شد

الان خداروشکرازنظرروحی تقریباخوب شدم وازنظرجسمیم بهترم منم خیلی کمالگرابودم الان کمترش کردم چون اصلامافکرمیکنیم نیازبه کمال داریم درحالیکه واقعانیازی بهش نداریم

اگه ماهواره دارین برنامه گنج حضورکه شعرهای مولاناروتفسیرمیکنه ببین خیلی کمکت میکنه اسم سه تاازشبکه هایی که نشون میدهz tv

وtapesh tvوganje hozourایناهست

مطمئنی تجربی ورشته هاشوواقعامیخوای وتحت تاثیرکسی واطراف قرارنگرفتی 

چون هیچی به جزخدانیس که ادم بدونش نتونه زندگی کنه وعشق درموردهرچی به غیراون اگه واقعابه درونمون بریم میبینیم توهمه 

.منم چندهفته پیش رفتم مشاوره قراره براساس علاقه یکی ازرشته های دانشگاه علم وهنرکه بدون کنکوره برم چون مشاورگفت ازازادبهتره.

توهم به نظرم همین کاروبکن برودانسگاه بدون کنکوررشته ای که ازبین رشته هاش دوست داری

.اگرم  به غیرازدانشگاه ازادتوشهرتون دانشگاه دیگه ای که بدون کنکورنباشه نبود ومجبورشدی بری ازاددیدت نسبت بهش انقدمنفی نباشه

تودرس خودتوبدون جلب توجه بخون اونجاکاربه بقیه نداشته باش اینکه موفق بشیم به تلاش  وعلاقه خودمون بستگی داره نه دانشگاه 

تومیتونی اگه توشهرتون دانشگاه دیگه ای به جزازادبدون کنکورنیست مدرک فوق دیپلمتوبگیری ازاونجایاتامقطع لیسانس واینابخونی بعدبرا مقطع های بالاترچونکه به ثبات تحصیلی رسیدی

ودیگه استرس کنکورنداری وارومی برای کنکورارشدوفوق ارشدودکترا بخونی ودانشگاه دولتی قبول بشی بری اینطوری اینده هم داری 

من خودمم میخوام همین کارکنم فوق دیپلم یامقاطع بالاترو رودانشگاه های بدون کنکورمیخونم 

برای مقطع های بالاترکنکورمیدم ومیرم دانشگاه دولتی توهم نزارکمال گرایی ایندتوخراب کنه اینکه این رشته خوبه اون بده همش توهمه واقعیت اینه که کاری کنی که درحال حاضربه صلاحته 

کلا وابستگیتونسبت به هرچیزی مثل هررشته وشغل ودانشگاهی رهاکن یه لحظه زندگیتوبدون اوناتصورکن بعدمیبینی واقعااتفاقی نمیفته

علت کمال گرایی  اینه که ما فکرمیکنیم واقعابه چیزهای مختلف نیازداریم وبدون اونانمیتونیم زندگی واحساس خوشبختی کنیم 

درحالیکه فقط وقتی میتونیم احساس خوشبختی کنیم که همه چیوبه جزخدارهاکنیم وبزاریم زندگی واون ماروبه هرطرفی خوایت ببره وبزاریم افکارمون چه خوب چه بدازذهنمون عبورکنن فقط ببینیمشون بهشون توجه نکنیم درگیرشون نشیم  باصبوری به مرورزمان ازبین میرن نبایدباهاشون بجنگیم

من اینوباتمام وجودم فهمیدم که هیجی به جزخدامهم نیست واون کافیه منم خیلی کمالگرابودم شایددرک این جمله هاالان برات سخت باشه.

ببخشیدطولانی شد🙏

کارخدابودکه یهوچشمم به تاپیکت خوردودیدم چقدشبیه منی پیام منوازطرف خدابدون😊

کاملادلی وبودوبراساس تجربه خودم

اگه جایی غلط املایی داشتم ونفهمیدی بهم بگوچون سریع نوشتم😊

امیدوارم برات مفیدبوده باشه نظرتوبهم بگو🌼

راستی ازچه شهری هستی عزیزم من ازیزدم🙂

سلام وقتت بخیر😊 یه خورده مثل منی منم سال ۱۴۰۰فارغ التحصیل شدم دیپلم تجربی دارم و۲۱سالمه وقتی اواسط ...

ممنونم که وقت گذاشتی واسه کسی که اصلانمیشناسیش برات ارزومیکنم هرچی میخای خدابهت بده من ازشهراراکم 

عزیزم اولا بهترین کارو کردی ینی مراقبت از مادرت مثل من که مامانم مریضه کمتر میرم شیفتای بیمارستان . پیش مامانمم بیشتر 

دوما اصلا دیر نیس واسه درس خوندن از الان شروع کن همون رشته ای که دوسداری رو بخون ۲۴ سال که سنی نیس هنوز فرصت داری

ضمن اینکه دانشگاه آزاد خیلی هم خوبه بار علمی اش کمتر از دولتی نیس اساتید خوب و برجسته ای داره 

روانشناسی هم خوبه میتونی بخونی و ارشد و دکتری و استاد دانشگاه بشی یا اینکه کلینیک و مطب مشاوره بزنی یا کار کنی 

ممنونم که وقت گذاشتی واسه کسی که اصلانمیشناسیش برات ارزومیکنم هرچی میخای خدابهت بده من ازشهراراکم

خواهش میکنم😊

ممنون به خاطردعای قشنگت لطف داری😘❤ امیدوارم توهم اون چیزی که برات خیره رقم بخوره💖 وهمیشه سالم وسرشارازخوشحالی وارامش باشی💚♥

ازاشنایی باهات خوشبختم😍🙃🌻