2777
2789
عنوان

چرا خواستگارا اینطوری شدند

304 بازدید | 26 پست

اکثرشون میگن به خودت برس خیلی برس مو بلوند کن کفش پاشنه بلند بپوش شال ننداز خیلی ارایش کن باشگاه برو هیکل جنیفری بساز

بعد خودشونم هیچی هیچی هیچی مفت نمی ارزن 

چی باید بگیم در مقابل این حرف و خواسته شون که بخودت برس؟ اینا غیرت ندارن فردا انقدر بخودم برسم ماشینا تو خیابون بوق بزنن و متلک بگن؟.. چرا دیگه مرد واقعی نیست مردی که نچرال پسند باشه 

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چشم و هم چشمیای کاذبهما ی همسایه داریم میگه زن قدکوتاه نمیخام نمیخام از پسرعموم کم بیارم همینقد منطق ...

حالا این مهم نیست ولی اینکه تو جامعه بخوان معرض نمایش بذارن که کم نیارن از بقیه هم جنس هاشون

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

خواستگار اینجور میپسندنیا پسرای داف پسند؟؟؟حالا یکی پر بازدید شد قرار نیست همه اینجوری باشن

نه خواستگار خودمم اینطوریه چهل سالشه نه خونه نه ماشین نه قد نه تحصیلات فقط رو مخم میره که بخودت خیلی برس در حالیکه همه از زیبایی من میگن و بخودم مطمعنم

حالا این مهم نیست ولی اینکه تو جامعه بخوان معرض نمایش بذارن که کم نیارن از بقیه هم جنس هاشون

خب برای همینه دیگه افتخارم میکنن تازه نمیدونم ولله چی فکر میکنن پیش خودشون

ولی همه ی ما توی تاریکی ی شب جا موندیم:)
خب برای همینه دیگه افتخارم میکنن تازه نمیدونم ولله چی فکر میکنن پیش خودشون

مرد باغیرت شده آرزو

حتی مردی که تو خانواده سنتی هست اینطوری میخواد

مرد باغیرت شده آرزوحتی مردی که تو خانواده سنتی هست اینطوری میخواد

خیلی خیلی غیرتیم حق نفس نمیده در حد متعادل خوبه
کدوم شهری؟شهرای کوچیک بهتره باز

ولی همه ی ما توی تاریکی ی شب جا موندیم:)
پسری که بویی از ایمان و اعتقاد برده باشه معیار و رفتار درست داره ، غیرت داره ، میفهمه همسر یعنی چی

دقیقا درسته فکر کنم ایمانشون سطحیه

خیلی خیلی غیرتیم حق نفس نمیده در حد متعادل خوبهکدوم شهری؟شهرای کوچیک بهتره باز

اره شهرهای کوچیک بهتره 

سمت تهرانم