2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زرده هاشو چیکار میکنی

پرت میکنم 

اصلا حاضر نیستم به هیچ عنوان این سم رو وارد بدنم کنم 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
دیگه یا تخم مرغه. یا پنیر😁 فعلا من زیر پتوام دارم یخ میزنم

😐ت ااین هوا

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

پرت میکنم اصلا حاضر نیستم به هیچ عنوان این سم رو وارد بدنم کنم

سم کجا بود خ هم مقویه

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

چرا بخاطر کلسترولش میگی؟

بخشیش به خاطر اینه

ورزشکار حرفه ایم و باید فقط پروتئین با کربوهیدرات سالم بخورم و زرده تخم مرغ فقط کبدم و چرب میکنه و مقدار کمی پروتئین داره اما معایبش بیشتر از پروتئینشه

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

اونی ک صبونه کله پاچه میزنه خ خوشبخته 

سم کجا بود خ هم مقویه

حداقل معایبش خیلی بیشتره 

و بزرگترین ضررش کبد چربه 

بخشیش به خاطر اینهورزشکار حرفه ایم و باید فقط پروتئین با کربوهیدرات سالم بخورم و زرده تخم مرغ فقط کب ...

اهان. منم اضافه وزن دارم ده دوازده کیلو چیکارش کنم بنظرت

اهان. منم اضافه وزن دارم ده دوازده کیلو چیکارش کنم بنظرت

مگه شما راهی به جز رژیم و ورزش میشناسی ؟ باید همین کارا رو انجام بدی