2777
2789
عنوان

خانوما بنظرتون من آدم جلف و سبکیم

282 بازدید | 19 پست

سلام 

پرسینگ دارم توی صورتم بینیم عمله لبام ژل موهامو یزره ش رنگه تیپم لشه گاهی کلاه میزارم گاهی باندانا یا اصلا چیزی رو سرم نمیزنم آرایشم خیلی کم رژ نمیزنم فقط یزره تینت یا بالم لب رنگی

البته شهری که من هستم بیشتریا اینطوری میان بیرون

بنظرتون من جلفم؟

ذهنمو به شدت درگیر کرده

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

هرجور دوست داری باش و انقدر نظر دیگران برات مهم نباشه. حالا فکر کنن جلفی چه اهمیتی داره؟

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان همه همین مدلن 

🤷‍♀️

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

هرجور دوست داری باش و انقدر نظر دیگران برات مهم نباشه. حالا فکر کنن جلفی چه اهمیتی داره؟

برام اهمیتی نداره ولی گاهی اوقات واسم سوال میشه

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
خودت اینا رو دوست داری یا فقط خواستی شبیه بیشتریای شهرتون باشی؟

ن خودمم دوست دارم