2777
2789
عنوان

ترازمجازدرادبیات وعلوم انسانی

66 بازدید | 4 پست

ترازروتوسایت دیدم ۶۸۰۰ نمی دونم چرامصاحبه فرهنگیان دعوت نشدم🤔تراز۵وخوردهی مصاحبه دعوت شدولی ۱۲هزارنشدعجیبه.اینایی که گفتم تورشته ادبیات وعلوم انسانی هستیم .کسی اطلاعاتی داره لطفاراهنمایمون کنه 🙏

برای همه همینجوری شده کل کشور

منم از همین زخم خورده هاشم

شانسیه دنبال دلیل عاقلانه و منطقی نباش 

اگه دنبال یه کادو یا دکوری میگردی که هنری باشه بیا تو پیجم ✅آموزش مجازی نقاشی هم داریم با صفر تا صد نکات نقاشی 🌈💙 آیدی  yek_tarh_eshgh

برای همه همینجوری شده کل کشورمنم از همین زخم خورده هاشمشانسیه دنبال دلیل عاقلانه و منطقی نباش

لطفاً کسی نظرش با من متفاوته ریپلای نزنه اصلا دیگه کشش اینو که یکی فیلسوف بازی دربیاره ندارم به اندازه ی کافی نی نی سایت عقده هاشو سر من خالی کرده

اگه دنبال یه کادو یا دکوری میگردی که هنری باشه بیا تو پیجم ✅آموزش مجازی نقاشی هم داریم با صفر تا صد نکات نقاشی 🌈💙 آیدی  yek_tarh_eshgh

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لطفاً کسی نظرش با من متفاوته ریپلای نزنه اصلا دیگه کشش اینو که یکی فیلسوف بازی دربیاره ندارم به اندا ...

دخترم ناراحت.پس چه کسایی میخوان دعوت کنن.همه چیزپارتی میخواد😥