2777
2789
مرسی از اینکه جواب دادی ..ای کاش واسه منم کار تو خونه اینجوری پیدا میشد.... انشاءالله که همیشه موفق ...

فدات بشم عزیزدلم والا منم یه چرخ صنعتی ارزون خریدم و باهاش کار میکنم حقوقش کمه ولی بازم خوبه تو خونه ام پیش دخترم کار هم میکنم سرگرمم شما هم تا دلت بخواد کار چرخکاری و این چیزا هست کافیه یه سرچ گوگل کنی بسیار هم راحته یه ماهه دستت راه میفته 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

می‌دونم عزیزم کار که زیاد هست فقط منتها شهری که من هستم بیرون بر نداره یا اگه هست حقوقش خیلییی کمه

خیلی دوستت دارم همسر عزیزم تو بهترین هدیه ی خدایی برای من زندگیم وقتی قشنگ تر شد که دخترم به جمع دو نفرمون اضافه شد...همه بهم میگن خیلی صبوری واسه همین اسم کاربری مو گذاشتم صبور...دوستتون دارم عزیزای دل

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم چندین بار باهام برخورد شده کوردا خودشون این شکلی مینویسن من ازینک لباس کوردی میدوزی ذوق کردم

عزیزدلم بیا برات بدوزم 😍

می‌دونم عزیزم کار که زیاد هست فقط منتها شهری که من هستم بیرون بر نداره یا اگه هست حقوقش خیلییی کمه

میتونی بری خیاطی رو حرفه ای یاد بگیری بعد شخصی دوزی کنی درآمدش هم عالیه 

🤤🤤🤤🤤🤤وووووییییی من ۵/۶میلیون ندارم و حتی بیشتر کلیه قبول میکنی؟

بیا رفاقتی برات بدوزم البته خودمم وقتایی که بخوام برم عروسی کرایه میکنم لباس کوردی رو هم تکراری نمیپوشم هم تو هزینه صرف جویی شده

بیا رفاقتی برات بدوزم البته خودمم وقتایی که بخوام برم عروسی کرایه میکنم لباس کوردی رو هم تکراری نمیپ ...

پشماااااااااام😐😐😐😐😐مگ پولاتو از سر راه اوردی🥺 ولی چقدر اکلیلی شدم حس خجالت و خوشحالی و ذوق 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺حرفت حتی اگ منظوری مداشتی یا ی تعارف بود قشنگترین حرف دنیا بود برا🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

هروقت خواستی نظری بدی ب این فکر کن پشت کاربری یک ادمی نشسته ک قلب داره:)
میتونی بری خیاطی رو حرفه ای یاد بگیری بعد شخصی دوزی کنی درآمدش هم عالیه

آره ولی اعتماد بنفس ندارم یعنی میترسم خراب کنم وگرنه یکم آموزش دیدم 

خیلی دوستت دارم همسر عزیزم تو بهترین هدیه ی خدایی برای من زندگیم وقتی قشنگ تر شد که دخترم به جمع دو نفرمون اضافه شد...همه بهم میگن خیلی صبوری واسه همین اسم کاربری مو گذاشتم صبور...دوستتون دارم عزیزای دل
بیا رفاقتی برات بدوزم البته خودمم وقتایی که بخوام برم عروسی کرایه میکنم لباس کوردی رو هم تکراری نمیپ ...

عزیزم ببخشید که میپرسم شما شلوار کردی رو چند میدوزی؟آخه شوهرم عاشق شلوار کردیه 

آخه شاید شمام حرکتایی زدین من ک تو صف حمومم🤪

اخه من مجردم خاک بر سرم بشه🤣🤣🤣این شوهر من کجاست عوض لینک روز جمعمو با غسل شروع کنم با تاپیگ جواب دادن شرمع کردم

هروقت خواستی نظری بدی ب این فکر کن پشت کاربری یک ادمی نشسته ک قلب داره:)
اخه من مجردم خاک بر سرم بشه🤣🤣🤣این شوهر من کجاست عوض لینک روز جمعمو با غسل شروع کنم با تاپیگ جواب ...

وااای ببخشید گلم شرمنده ایشالا ک ی گل پسر با معرفت عین خودتون بیاد سراغت ایشالا عزیزم

هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق