2777
2789
🥺لباس کوردی🥺🥺🥺🥺🥺

نوشتاریش این شکلیه ؟ پس چرا بعضی وقتا که اینجا می‌نویسم کورد بعضی ها ناراحت میشن ؟

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

در کل صبح زود بیدار شدن باعث میشه سرحالتر باشم و حالم بهتر باشه 

خیلی دوستت دارم همسر عزیزم تو بهترین هدیه ی خدایی برای من زندگیم وقتی قشنگ تر شد که دخترم به جمع دو نفرمون اضافه شد...همه بهم میگن خیلی صبوری واسه همین اسم کاربری مو گذاشتم صبور...دوستتون دارم عزیزای دل
میخموام برم رای بدم اگر بخوایم میفته برا ظهر...خال ندارم گرم باشه

منم میخواستم الان برم شوهرم گفت باشه واسه  ظهر

خیلی دوستت دارم همسر عزیزم تو بهترین هدیه ی خدایی برای من زندگیم وقتی قشنگ تر شد که دخترم به جمع دو نفرمون اضافه شد...همه بهم میگن خیلی صبوری واسه همین اسم کاربری مو گذاشتم صبور...دوستتون دارم عزیزای دل
سلام عزیزم میشه بپرسم که چطوری کار تحویل میگردین؟

سلام گلم صبحت بخیر تو بازار تولیدی داره برام میاره در خونه من میدوزم بعد زنگ میزنم میاد می‌بره حقوقش کمه ولی خوبه 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
سلام گلم صبحت بخیر تو بازار تولیدی داره برام میاره در خونه من میدوزم بعد زنگ میزنم میاد می‌بره حقوقش ...

مرسی از اینکه جواب دادی ..ای کاش واسه منم کار تو خونه اینجوری پیدا میشد.... انشاءالله که همیشه موفق و پیروز باشید و خیر برکت تو خونتون فراوون باشه

نوشتاریش این شکلیه ؟ پس چرا بعضی وقتا که اینجا می‌نویسم کورد بعضی ها ناراحت میشن ؟

منم چندین بار باهام برخورد شده کوردا خودشون این شکلی مینویسن 

من ازینک لباس کوردی میدوزی ذوق کردم

هروقت خواستی نظری بدی ب این فکر کن پشت کاربری یک ادمی نشسته ک قلب داره:)
منم چندین بار باهام برخورد شده کوردا خودشون این شکلی مینویسن من ازینک لباس کوردی میدوزی ذوق کردم

لباساشون قشنگه مخصوصن زنونه هاش خیلی متنوع و رنگارنگه

هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق
لباساشون قشنگه مخصوصن زنونه هاش خیلی متنوع و رنگارنگه

اررررررررره خیلیم گرونه من عاااشق لباس کوردیم لباسای خرم سلطانییی

هروقت خواستی نظری بدی ب این فکر کن پشت کاربری یک ادمی نشسته ک قلب داره:)
گرمه ...حالم بد میشه الانم خلوت تره تا همه بیدار نشدن

آره منم واسه همین گفتم ولی چون خودش کار داشت رفت یه جایی