2777
2789

کلا دیشب تا الان نخوابیدم

از ۱۰ و نیم تا ۱۲ شب که خوابیدم بیدار بمونم الان رو

ویدیو دیدم ، زدم رقصیدم ، یکسری مطالب جدید یاد گرفتم فقط اضافه بود چیز بدی نبود جدایی از درسام بود، به روح و روان رسیدم ، نماز خوندم 

توی اینجا چرخیدم ، شیر و کیک و اینا خوردم و حسابی حال کردم تنهایی رو 

البته خانوادم خونه آن ولی چون خوابن دیگه هیچ کی بهم گیر نمیده و حس آزادی داشتم

خیلی طولانی شد 😂

عزیزم ببخشید که میپرسم شما شلوار کردی رو چند میدوزی؟آخه شوهرم عاشق شلوار کردیه

عزیزم بستگی به مدلش داره ما شلوار کردی از دویست تومن داریم به بالا بستگی به جنسش و طرح های روش داره

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره ولی اعتماد بنفس ندارم یعنی میترسم خراب کنم وگرنه یکم آموزش دیدم

منم اولش میترسیدم فکرکن از صبح تا شب یه دونه میدوختم اونم هی میشکافتم هی میدوختم سر یه هفته کامل یاد گرفتم 

عزیزم بستگی به مدلش داره ما شلوار کردی از دویست تومن داریم به بالا بستگی به جنسش و طرح های روش داره

عزیزم درخواست دوستی میدم قبول کن و واسم عکس شلوار کردی هاتو بفرست آخه می‌خوام سفارش بدم اشکالی که نداره؟

خیلی دوستت دارم همسر عزیزم تو بهترین هدیه ی خدایی برای من زندگیم وقتی قشنگ تر شد که دخترم به جمع دو نفرمون اضافه شد...همه بهم میگن خیلی صبوری واسه همین اسم کاربری مو گذاشتم صبور...دوستتون دارم عزیزای دل
منم اولش میترسیدم فکرکن از صبح تا شب یه دونه میدوختم اونم هی میشکافتم هی میدوختم سر یه هفته کامل یاد ...

منم همینجوریم حتی واسه خودم که می‌دوزم باید یکی دو روز طول بکشه از بس که حساسم 

خیلی دوستت دارم همسر عزیزم تو بهترین هدیه ی خدایی برای من زندگیم وقتی قشنگ تر شد که دخترم به جمع دو نفرمون اضافه شد...همه بهم میگن خیلی صبوری واسه همین اسم کاربری مو گذاشتم صبور...دوستتون دارم عزیزای دل
عزیزم درخواست دوستی میدم قبول کن و واسم عکس شلوار کردی هاتو بفرست آخه می‌خوام سفارش بدم اشکالی که ند ...

بشه گلم البته من الان فقط یه مدل دارم تو خونه میدونی هر سری یه مدل میدوزم