2777
2789

خسته‌م ! خسته شدم ! تنهایی بدترین درد دنیاس بخدا 😔

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خسته‌م ! خسته شدم ! تنهایی بدترین درد دنیاس بخدا 😔

همچی درست میشه..بلاخره یکی پیدا میشه ک کنارت باشه و نذاره احساس تنهایی کنی..ب خدا توکل کن اگ خدا برات بخواد خستگیت از بین میره و یهو میبینی انقد حالت خوبه ک حتی نمیتونی توصیفش کنی

نمیدونم چی بگم واقعا 

چند تا مشکل کلیه همزمان گرفتم 

کلیه م بزرگ شده سنگ دارم عفونت شدید دارم

و من سهمم شده این دو هفته فقط در روز بالای ۷.۸ بار بالا میارم 

درد شدیدددد ک دکتر گفت از درد زایمان بدتره 

دو تا عمل پشت سر هم دارم 

فقط امیدم به خداست

در سرزمین ما دختران رهبر متولد میشوند❤️

اگر به خاطر بچه هام نبود یک لحظه دیگه زنده نمی موندم😔

عزیزم..همین بچه هات باعث شدن زنده بمونی پس ب بچه هات بیشتر ب چشم ی انگیزه نگاه کن..خدا با دادن اونا خواسته بهت بفهمونه تنها نیستی هیچوقت امیدتو از دس نده هروقت حس کردی ب آخر راه رسیدی ب بچه هات فک کن