2777
2789
همش دلم میخواد زودتر عروسی کنم ولی ب خاطر مشکلات مالی نمیشه هعیییی دوساله تو عقدم

ایشالا وضعتون بهتر میشه..هردو خانواده باید توقعاتشونو بیارن پایین اگ زندگی بخاطر مشکلات مالی براتون سخته یکی دوسال اول سعی کنین کمترین چیزو از همسرتون بخواین با کمک هم میتونین ی زندگی خوب تشکیل بدین عزیزم

ایشالا وضعتون بهتر میشه..هردو خانواده باید توقعاتشونو بیارن پایین اگ زندگی بخاطر مشکلات مالی براتون ...

اهوم بله نهایت سعیمو دارم میکنم ک شوهرم و خانوادش فشار نیاد اصلا دعاکن حداقل پنج ماه دیگه خونه خودم باشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرهنگیان قبول نشدم دلم ریش شده 💔 کراشم پیگیرم نیست💔 بی پولی داره خفه ام میکنه

واسه فرهنگیان سال بعد ایشالا بیشتر تلاش میکنی ناامید نشو..کراشی ک پیگیرت نیس ارزششو نداره ناراحت باشی بخاطرش..بی پولی الان مشکل همه اس تنها نیستی گلم

اهوم بله نهایت سعیمو دارم میکنم ک شوهرم و خانوادش فشار نیاد اصلا دعاکن حداقل پنج ماه دیگه خونه خودم ...

ایشالا تا پنج ماه نه تا ی هفته دیگ خونه خودت باشی..بهترین ارزوها رو برات دارم عزیزم

نمیدونم چی بگم واقعا چند تا مشکل کلیه همزمان گرفتم کلیه م بزرگ شده سنگ دارم عفونت شدید دارمو من سهمم ...

حالا ک امیدت ب خداست بدون خدام تنهات نمیذاره 

درسته درد کلیه از زایمانم بدتره ایشالا این دوتا عملو با حداقل درد پشت سر میذاری گلم❤