2777
2789
عنوان

میترسم کنکور قبول نشم از استرس

199 بازدید | 8 پست

خوابم نمیبره کنکور تیر رو نخوندم نمیتونمم بخونم تراز کنکور اردیبهشم 7150بود معدلم هم فکر کنم 16بشه خیلی استرس دارم میگم کاش حداقل بهداشتو بیارم

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

انشالله قبولی توکل برخدا

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میاری. پشت کنکور نمون خواهشا که کارمن ب روانپزشک و قرص کشیبد

واقعا ؟مطمئنی میارم ؟

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

میاری. پشت کنکور نمون خواهشا که کارمن ب روانپزشک و قرص کشیبد

همش فکر میکنم یه چیزی میشه یه اتفاق ناگواری میوفته من قبول نمیشم 

واقعا ؟مطمئنی میارم ؟

نه ولی معدل و ترازت خیلیم پایین نیس هرچی قبول شدی برو بخدا تو دانشگاه پزشکی ام واسه کسی نریدن. زمان کنکورم هر کی این حرف میگفت بهم برمیخورد ولی الان واقعیت زندگی دارم میبینم

نه ولی معدل و ترازت خیلیم پایین نیس هرچی قبول شدی برو بخدا تو دانشگاه پزشکی ام واسه کسی نریدن. زمان ...

آخه کسی مثل من که هیچ پشتوانه ای نداره قبول نشه چه غلطی میتونه بکنه ؟😢