2777
2789
عنوان

بچم منوکشته😭😭😭

907 بازدید | 39 پست

تروخدا بیاین بگین چیکارکنم بچم دوسالشه ۱ونیم ماهه ازشیرگرفتمش ازوقتی گرفتم خیلی بیشتربهم وابسته ترشده جوری که بغل هیچکسی نمیره حتی باباش فقط چسبیده به من از غریبه هامیترسه جرعت نمیکنم مهمونی برم همش گریه بهونه گیری که بلندمیشه میام خونه چیکارکنم فکرمیکنم ازمحبت زیاده شبا بغلم میکنه میخوابه هی میگه بیا کنارم بشین به هیچ کارخونه نمیرسم یعنی کلافم الانم انقد گریه کردم هم خودش اذیته ازاین وابستگی هم من😭😫

فقط از  روانشناس کمک  بگیر

هرکی به من درخواست بده احمقه👰🏻♂️/💔🤍💚/بهت زنگ نمیزنه؟اولویتش نیستی-سرقولش نمیمونه؟دوستت نداره ناراحتی تو براش مهم نیست-رفتاراش تناقض داره؟ یکی دیگه رو داره-فقط وقتی کارت داره یادت میفته؟داره ازت استفاده میکنه-روت سرمایه گذاری نمیکنه؟چون فکر میکنه ارزششو نداری-بیش از دوساله باهاشی با خانوادش اشنات نکرده؟خب تو فرد مورد نظرش نیستی یه نفعی داری براش-بیش از پنج ساله باهاشی بدون حلقه؟زیاد سخت نگیر هنوز داره میگرده دنبال فرد مورد نظرخواهرای قشنگم گذشته خوشگل پسر یه جا گریبان زندگیتون رو میگیره مطلع باشید چی اتفاق افتاده

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اینم بگم ازوقتی بدنیااومد پدرش اصلا همکاری نداشت توهیچی خونم همه کاراشومیکردم تاحالا یه پوشکشو عوض نکرده شبا تاصب خودم بالاسرش بودم وقتی مریض بوده منم الان واقعا نمیکشم کمکی ندارم اینم یسره میچسبه بمن

اینم بگم ازوقتی بدنیااومد پدرش اصلا همکاری نداشت توهیچی خونم همه کاراشومیکردم تاحالا یه پوشکشو عوض ن ...

تو کار خونه ام شوهرت کمکت نمیکنه یعنی؟ یا فقط تو امور بچه داری دخالت نمیکنه؟