2777
2789
عنوان

بچم منوکشته😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 39 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای تروخدا خوب میشه؟

ببین ببرش با دوستاش بازی کنه در کنارشون بعد هر روز یه قدم ازش فاصله بگیر هر بار که برگشت بغلش کن بوسش کن یواش یواش .باید بدونه حتی اگه نبینتت در دسترسی .لوسش نکن تشویق کن یه کار رو تنها انجام بده قبل اینکه بری جایی بهش بگو مثلا زود میام .دروغ نگو.میرم فلان جا مثلا بفرستش از اتاق لباس بیاره بگو من تو اتاق منتظرتم بعد که اومد پیدات کرد بهش محبت کن.

وای من ازاین روزا میترسم

شرمنده قصدم ترسوندنتون نبود عزیزم 🤗

میتونی ببریش پارک و هر روز حتی ۲۰ دقیقه فقط باهاش قدم بزنید اگر دوست نداشت سوار وسایل نشه زورش نکنید به مرور تو جمع ببریدش خوب میشه

خوب شما هنوز خیلی وقت داری من خیلی به خودشون  میگفتم بچه رو زودترمستقلش کنید بزاریدش تو بازیهای گروهی مهد ولی دیر اقدام کردن بچه خیلی مظلومیه 

و اینکه من داداشم در سال چند ماه کارش از خونه دور بود اینها دو تایی مادرو بچه تنها بودن خیلی به هم وابسته سدن 

الان که نوزاد اومده خیلی بهتر شده ولی هنوزم متکی به مادرسه 

اگه دوست داشتید برای  تو راهی من یه صلوات بفرستید😘ممنونم ازت❤️ 

امتحان کن ببین دوست داره باهاش تو خونه قایم موشک بازی کنید 

جایی قایم بشید که شما رو زود پیدا کنه و استرس نگیره جلو چشمش قایم بشید زیر روسری مثلا پشت پرده که ببینه 

تا کم کم ترسش بریزه بعد اون قایم بشه اگه دوست نداشت اسرار برای بازی نکنید  که نترسه از نبودنتون 

چشم عزیزم ممنونم

ان شاالله که سریع این مرحله رو میگذرونه این دوره رو همه بچه ها دارن حس وابستگی و مالکیت داره روتون  و شما رو کامل برای خودس میخاد 😍