2777
2789
عنوان

خیانت

219 بازدید | 14 پست

شوهرم منو الان رسوند خونه خوابش میومد گفتم زنگ بزنم باهم حرف بزنیم تا خوابت نبره گفت نه الان زنگ  زدم ببینم رسیده یا نه در حال مکالمه بود ظهر هم در حال مکالمه بود گفت با دوستم حرف میزدم جدا از اینها تو تاپیک های قبل گفتم دعوامون شده تازه عکس پروفمون که مثل هم بود و ست بود و حلقه هامون بود برداشته حذف کرده به نظرتون داره خیانت میکنه؟؟؟

تا چیزی بهت ثابت نشده بیخود فکر منفی نکن با برداشتن عکس پروفایل  و پشت خط بودن حتی نمیشه احتمالشو داد اینجوری تا سی چهلسال بعد ایشالا تا پنجاه شصت سال  زندگی مشترک چقدر میحوای شک کنی و به خودت فشار واسترس وارد کنی فرض رو بر پاک بودن بگیر مگه خلافش ثابت بشه زندگی مشترکه حرف زده قول داده ترو انتخاب کرده عزیز دلم تا وقتی بهت خلافش ثابت شد

🍃وَحُزْنِي‌إِلَى‌اللَّهِ         🦋غصه‌هات رو فقط به خدا بگو!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا چیزی بهت ثابت نشده بیخود فکر منفی نکن با برداشتن عکس پروفایل و پشت خط بودن حتی نمیشه احتمالشو دا ...

وقتی امروز ظهر بهم گفت بیا جدا بشیم هر کس بره سر زندگی خودش و از همون موقع مکالمه ها و برداشتن عکسش شروع شد الان گفتم با کی حرف میزدی جواب نداد  از ازدواج با من پشیمون باشه خیانت میکنه 

وقتی امروز ظهر بهم گفت بیا جدا بشیم هر کس بره سر زندگی خودش و از همون موقع مکالمه ها و برداشتن عکسش ...

سرچی اینو گفت یهو بی دلیل گفت یا بینتون از قبل بحث بود بعدم بخواد تموم کنه مگه دوراز جون تو تک تنهایی باید خانواده ها بیان وساطت مگه شهر هرته امروز بگه میخام فردا بگه نمیخام

سرچی اینو گفت یهو بی دلیل گفت یا بینتون از قبل بحث بود بعدم بخواد تموم کنه مگه دوراز جون تو تک تنهای ...

گفت اونجوری که فکر میکردم نه خودت هستی نه خانوادت گفت اون چیزی که میخواستم نبودی حتی یه ذره هم بهش نزدیک نیستی قلبم میشکنه دائم این حرفا را بهم میگه خسته شدم

گفت اونجوری که فکر میکردم نه خودت هستی نه خانوادت گفت اون چیزی که میخواستم نبودی حتی یه ذره هم بهش ن ...

چه ادم بیفکر و سطحی نگریه😐خانواده اش درجریان شاهکار پسرشون هستن؟ 

نه خودممم فقط میدونم

خب دیگه بنظرم اگه حرفش جدی باشه باید خانواده ها هم درجریان باشن بنظرم حرفشو اول ب خانواده خودش بگو بعد پدرمادر خودت چون اگه جدی ام نباشه بعد باعث نشه هربار ازین حرفا بزنه اگه جدی ام باشه بشینه خودش جرفشو به پدرمادرا بگه 

خب دیگه بنظرم اگه حرفش جدی باشه باید خانواده ها هم درجریان باشن بنظرم حرفشو اول ب خانواده خودش بگو ب ...

هنوز عقدم ۴ ماهه عقد کردمم هنوز عروسی نکردمم هعی مهر طلاق بخوره تو شناسنامه ام

هنوز عقدم ۴ ماهه عقد کردمم هنوز عروسی نکردمم هعی مهر طلاق بخوره تو شناسنامه ام

من جات بثدم میگفتم خانوادم بخشون بگن بیان تکلیفمو روشن کنن اون وقت ببین شوهرت میتونه تو چشمای بقیه نگاه کنه بگه میخوام طلاق بگیرم اگه واقعا انقدر مصمم بود همون بهتر تا عروسی نکردی این اتفاق بیفته تو مقصر نیستی ولی این ادمی ک انقدر راحت همه گیو بیخیال میشه زندگی باهاش هیچ تضمینی نداره الکی که نیست زندگی وجوونیت به پاش بذاری بعد چندسال دیگه بگه نمیخوام پشبمونشدم😐

من جات بثدم میگفتم خانوادم بخشون بگن بیان تکلیفمو روشن کنن اون وقت ببین شوهرت میتونه تو چشمای بقیه ن ...

من خیلی تنهاممم به کسی نمیتونم تکیه کنم خستمم به هر کی تکیه کردم پشتمو خالی کرد طلاق بگیرم اول از همه خانوادمم خوشحال میشن دلشون خنک میشه