2777
2789
عنوان

حس میکنم قدم زیادی کوتاهه😂🗿

928 بازدید | 25 پست

نمیدونم چرا من هیچ وقت قد بلند و نمی‌پسندیدم... ولی الان بشدت می‌خوام قدم بلند بشههه

کوتاهم نیستمااا متوسطم... قدم ۱۶۵عه

اگه تا آخر تابستون برسم ۱۷۰ اینا خوبه؟ پنج سانت افزایش قد🗿🤏🏿

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

یه جوری راحت میگی تا تابستون بشم ۱۷۰ انگار قدت مث وزنه بالا پایینش کنی  

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

منی ک ۱۵۵ امو چی میگی

خب ببین... من نسبت به اطرافیانم خیلی کمممم اصلنننن🗿

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

اگر موردی نداره اسم مستعارت ،تلفظ و معنیشو میگی ؟

فیلم های پیشنهادی به وقت آزاد ⬅️⬅️⬅️⬅️"V for vendetta ، the pianist" .ذوق خودتونو حفظ کنین برای هر چیز ریز و درشت چشم هرکیم ندید گور باباش 😗#نه به تبلیغات نینی سایت، سایت های مورددار هم اینقد تبلیغ ندارن یکم به کاربران سایت احترام بذارین ،#نه به محدودیت زمانی تاپیک زدن مگه زندانه 😡😡

خوش به حالت من ۱۵۶🙁😂

دارم احساس دراز بودن پیدا میکنم کم کم🗿 ولی بازم نسبت به اطرافیان کوتاهمممم

یه جوری راحت میگی تا تابستون بشم ۱۷۰ انگار قدت مث وزنه بالا پایینش کنی

حالا تو فکر کن من یه راهی دارم براش🗿

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز