2777
2789
اتفاقا منم یه روز یه دختر خوشتیپپپپ و خوشگل داشت از روبه روم میومد رسیدم بهش گفتم واقعا خوشگل و خوش ...

😂😂😂 این اصلا نتونست جوابمم بده همینجوری خندون موند😍🌱

منم دختر خواهرشوهرم ۱۵سالشه هر وقت میبینم یه چیزی پوشیده بهش میاد بهش میگم کلی میخنده یا ظرفی چیزی میشوره یا چایی میاره ازش تعریف میکنم بچه کلی ذوق زده میشه

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا منم هرچیزی که به چشمم زیبا میاد نمیتونم تو دلم نگه دارم حتما میگم به طرف حالا میخواد یه لباس باشه که بهش میاد یا چهره ای که بنظرم خوشگل میاد

میرم جلو و میگم

به حدی اون شخص خوشحال میشه و چشماش برق میزنه که خودمم حالم خوب میشه

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜

چند سال پیش این ماجرا رو تجربه کردم دیگه پشت دستمو داغ کردم از کسی تعریف نکنم

دوستم خواهرش تو جوونی با بچه کوچیک طلاق گرفته بود و شوهر خواهرش دوباره ازدواج کرده

ی بار خواهرشو دیدم از تعریفای دوستم که بدبیاری اوردن می خواستم خواهرشو خوشحال کنم همینطوری گفتم ماشاالله خواهرت خوشگله ماشاالله ..

فردا صبحش دوستم بلند شد اومد مدرسه بهم گفت خواهرم خورد زمین گفت دوستت چشم زد

اینقدر شوکه و ناراحت شدم . من فقط بخاطر خوشحالیش اینو گفتم وگرنه ظاهرش ساده بود . از اون گذشته چرا باید حسادت کنم 😑

دیگه جواب همکلاسیمو ندادم و کم حرف شدم دوستیمون بهم خورد کناره گرفتم ازش . 

ولی از رفتار زشتش دست بر نداشت بعدا چند بار دلمو شکست منم جوابشو ندادم بخاطر بی احترامیش

کلا آدمیم زیاد از همه تعریف میکنم تا خنده و خوشحالیشونو ببینمولی دیگه هیچوقت اینکارو نمیکنم

چرا🥺 حتما کسی یا چیزی باعث شده 

ولی اصلا برات مهم نباشه مهم حال خودته که با این کارا خوب میشه

چند سال پیش این ماجرا رو تجربه کردم دیگه پشت دستمو داغ کردم از کسی تعریف نکنمدوستم خواهرش تو جوونی ب ...

چه قدر بیشعور بوده متاسفم برای همچین ادمایی