2777
2789
من همیشه نکات مثبت ادما رو میگم مثلا رنگ مانتوت چه خوبه موهاتو چه قشنگ بافتی و…..بهم میگن با سیاستی، ...

تونقطه مقابل منی😁😂🤣🤣

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همیشه نکات مثبت ادما رو میگم مثلا رنگ مانتوت چه خوبه موهاتو چه قشنگ بافتی و…..بهم میگن با سیاستی، ...

نه با سیاستی نه چاپلوس 

فقط قلبت پاکِ و زیبایی ها رو میبینی 

مشاور نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ طراح سایت🖱️  🌱کتابخوانی📚

تونقطه مقابل منی😁😂🤣🤣

جدی نکات منفی طرف رو میگی بهش؟

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

کلا عادتمه قشنگیای همه رو میگم بهشون🥲

خودتم جز قشنگترینایی مهربون😍

امروز به وقت1402/12/23 یادداشت کردم به هدفم برسم و اون تغییر بزرگ رو تو خودم ایجاد کنم امیدوارم یکسال بعد1403/12/23وقتی نگاه این امضا کردم لبخند رضایت رو لبام باشه.امیدوارم همه به چیزی که می‌خوان برسن🫶🏻🦋
نه با سیاستی نه چاپلوس فقط قلبت پاکِ و زیبایی ها رو میبینی

چه تعریف قشنگی

ممنونم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

مثل منییی😍 من کلا عادتمه هر چیز قشنگی تو طرف ببینم میگم 

حتی اگه قشنگم نباشه چیز جدیدی ببینم میگم قشنگه😁 

آره ما بزرگترها هم همینجوریم البته منظورم دختره 😂😂😂

مامانم می‌گفت یکجایی قرار بود صف ها رو مرتب کنند تا نماز بخونند 

مامانم و یک خانم مسیول مرتب کردن صف بودن 

تا مامانم گفت عزیزای دلم بیاید جلو صفاتون رو مرتب کنید 

همه به حرفش گوش کردن 

چه اشکالی داره با ملایمت به یکی بگیم 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

جدی نکات منفی طرف رو میگی بهش؟

الکی تعریف نمیکنم مگه واقعابرام کارش جذاب باشه

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

اتفاقا منم یه روز یه دختر خوشتیپپپپ و خوشگل داشت از روبه روم میومد رسیدم بهش گفتم واقعا خوشگل و خوش تیپی ، دختره انقدر ذوق کرد گفت وای مرسی عزیزممممم😄

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که