2777
2789
عنوان

موندن نخ بخیه بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 2415 بازدید | 32 پست
میشه بی زحمت برا من ازش بپرسی چی بهش گفتن من دکترم ازم دوره نمیتونم درحال حاضر برم و اینم درد میکنه ...

به خدا بهش دسترسی ندارم و گرنه می‌پرسیدم برات❤️

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بسم الله پس این چیه🥺 دقیقا مث ی توپ بزرگ سرقرمز دردناکه

نه بابا یه توپ بزرگ چیه یه خط عین نخ میمونه اون متورم میشه 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
قربونت دکترداوود محمدیان روشن ۳۵تومن اوایل اصلااا راضی نبودم ی بینی ب شدددددت گنده حتی نوک بینیم معل ...

تهرانه🤨

بینیت گوشتی بود یا استخوانی ،

من گوشتی هست ،به نظرت می‌تونه خوب عمل کنه

من طی ۳ ۴ ماه اول یا میوفتادن تو دهنم یا از جایی از پوست دماغم میزدن بیرون میرفتم مطب برام میکشیدنش

امیدوارم برا منم بیفتن 

و اینکه چندوقت طول کشید تا فرم بینیت مشخص بشه و ورم بینیت کمتر بشه؟

سلام مامانم ،میدونی مامان خیلی دلم تنگ شده واسه بوی عطر تنت واسه اون دستات واسه اون چشمات واسه اون نگات واسه اون اخمات واسه اون دعواهات واسه اون صدا زدنهات واسه اون مهربونیات هیچکس نمیتونه جاتو بگیره هیچکس نمیتونه حتی یک لحظه برام مادری کنه هیچکس...مامان یاد اون دستهای نرم و گرمت افتادمااااا،نمیدونی چه حسی دارم ، ماماان بدجور هواتو کردم تو خوابم نیستی تو بیداریم نیستی کجااایی مامان بگو چیکارکنم من دستاتو میخوام دوس دارم مثه قدیم سرسفره خیره بشی بهم بگی چرا نمیخوری ،چرا زود رفتی کنار چرا کم خوردی ...مامان بسه دیگه بیداارم کن  ای خدااا بسه این خوابِ لعنتی کی تموم میشه پیرم کرده این خواب،میدونم مامان تو خوابم هستی  میدونم بیداربشم بازم تو کنارمی ،میدونم مامان همه ی اینا خوابه ،این چه خوابیه ک بیدار نمیشم ،میدونی مامان من خستم هیچی حالیم نیست فقط تورو میخوام ،اخه بی انصاف تو ک اینجوری نبودی تنهام بزاری ،ماااماان مامان بس نیست بیدارم کن دیگه ،این چه خواب بدیه یکیم نیست بیدارم کنه انگار همه ی دنیا خوابن...  میشه برا شادی روح مامانم ی صلوات بفرستی🖤 اللهُم َصَلِ علی مُحَمَد وآلِ مُحَمَد وعجِل فَرَجَهُم🖤😔    دلم مامانمو میخواد ..ک بغلش کنم و از تموم دردام براش بگم...نازم کنه و بگه تاابد پشتتم..بهش بگم مامان خستم ،مامان زندگی بهم بد کرد ...بغلم کنه بگه مگه من مردم !تا تهش کنارت میمونم،نبینم دخترمو کسی ناراحت کرده باشه .....ولی من هیچوقت نگاه مظلومِ مامانمو💔 ،وقتی تو بستر بیماری ازش نگهداری میکردمو یادم نمیره... اگه قیامت قصه باشه تورو من کجا ببینم......؟؟؟😔🖤
مال من عین ی توپ گرده درست وسط دوتا سوراخ بینیمه

اونو ببر دکتر شاید عفونت کرده کیست شده دماغ مامانم دقیقا از قسمت برشاش متورم میشه

تهرانه🤨بینیت گوشتی بود یا استخوانی ،من گوشتی هست ،به نظرت می‌تونه خوب عمل کنه

اره عزیزم تهرانه 

من استخونی غضروفی بودم دخترخالم ک دوسال پیش عمل کرد گوشتی بود و الان بینیش خیلی قشنگه بجز اون دوتا از دوستاشم رفته بودن منم اونارو دیدم رفتم 

پیجش تو اینستا هست سرچ کنی

سلام مامانم ،میدونی مامان خیلی دلم تنگ شده واسه بوی عطر تنت واسه اون دستات واسه اون چشمات واسه اون نگات واسه اون اخمات واسه اون دعواهات واسه اون صدا زدنهات واسه اون مهربونیات هیچکس نمیتونه جاتو بگیره هیچکس نمیتونه حتی یک لحظه برام مادری کنه هیچکس...مامان یاد اون دستهای نرم و گرمت افتادمااااا،نمیدونی چه حسی دارم ، ماماان بدجور هواتو کردم تو خوابم نیستی تو بیداریم نیستی کجااایی مامان بگو چیکارکنم من دستاتو میخوام دوس دارم مثه قدیم سرسفره خیره بشی بهم بگی چرا نمیخوری ،چرا زود رفتی کنار چرا کم خوردی ...مامان بسه دیگه بیداارم کن  ای خدااا بسه این خوابِ لعنتی کی تموم میشه پیرم کرده این خواب،میدونم مامان تو خوابم هستی  میدونم بیداربشم بازم تو کنارمی ،میدونم مامان همه ی اینا خوابه ،این چه خوابیه ک بیدار نمیشم ،میدونی مامان من خستم هیچی حالیم نیست فقط تورو میخوام ،اخه بی انصاف تو ک اینجوری نبودی تنهام بزاری ،ماااماان مامان بس نیست بیدارم کن دیگه ،این چه خواب بدیه یکیم نیست بیدارم کنه انگار همه ی دنیا خوابن...  میشه برا شادی روح مامانم ی صلوات بفرستی🖤 اللهُم َصَلِ علی مُحَمَد وآلِ مُحَمَد وعجِل فَرَجَهُم🖤😔    دلم مامانمو میخواد ..ک بغلش کنم و از تموم دردام براش بگم...نازم کنه و بگه تاابد پشتتم..بهش بگم مامان خستم ،مامان زندگی بهم بد کرد ...بغلم کنه بگه مگه من مردم !تا تهش کنارت میمونم،نبینم دخترمو کسی ناراحت کرده باشه .....ولی من هیچوقت نگاه مظلومِ مامانمو💔 ،وقتی تو بستر بیماری ازش نگهداری میکردمو یادم نمیره... اگه قیامت قصه باشه تورو من کجا ببینم......؟؟؟😔🖤
امیدوارم برا منم بیفتن و اینکه چندوقت طول کشید تا فرم بینیت مشخص بشه و ورم بینیت کمتر بشه؟

من گوشتی بودم والا بینی ظریفی در نیومد ولی از بینی قبلم بهتر شد ایشالله برای تو قشنگ بشه من بعد ۶ ماه یکم شکلش بهتر شد

من گوشتی بودم والا بینی ظریفی در نیومد ولی از بینی قبلم بهتر شد ایشالله برای تو قشنگ بشه من بعد ۶ ما ...

قربونت برم 

بینی منم فعلا تو ورم گم شده ولی نسبت ب بینی قبل عملم ک داغون بود بهتر شده

اخه ۱۰ ماهه گذشته یعنی ممکنه الان دچار عفونت شده باشم؟

مخاط بینی باعث میشه یه خورده طول بکشه جوش خوردنش ولی دیگه ۱۰ماهشو نمی‌دونم شرایط بدن فرق داره من خالم دیابت داشت ۲سال طول کشید جوش خوردنش شما هم با توجه به وضعیت خودت بسنجش ولی حداقل یه دکتر عمومی هم که شده ببر نشون بده خیالت راحت بشه من علمی ندارم در این باره

مخاط بینی باعث میشه یه خورده طول بکشه جوش خوردنش ولی دیگه ۱۰ماهشو نمی‌دونم شرایط بدن فرق داره من خال ...

باشه فدات همین میکنم باز قربونت وقت گذاشتی ج دادیی