2777
2789
عنوان

متن خوبیه🙃🖤

269 بازدید | 21 پست

تو خوب باش. حتی اگر آدم های اطرافت خوب نیستند

تو خوب باش. حتی اگر همه از خوبی هایت سوءاستفاده کردند

تو خوب باش. حتی اگر جواب خوبی هایت را با بدی دادند.

تو فقط خوب باش و خوب باقی بمان!

اگر به جای محبتی که به کسی کردی،

از او بی مهری دیدی

مایوس نشو!!!

چون برگشت آن محبت را

از شخص دیگری، در زمان دیگری،

در رابطه با موضوع دیگری

خواهی گفت شک نکن!!!✨

من مغرور نیستم، فقط نیازی نمیبینم خودمو به آدم های بی ارزش ثابت کنم😌 در حدی نمیبینمتون که بخواین مانع خنده هام بشین😉🌹

دروغ میگه ، خوب نباشید

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دروغ میگه ، خوب نباشید

درسته که ممکنه ضربه ببینی ولی بهتره تا ذات بدی داشته باشی

من مغرور نیستم، فقط نیازی نمیبینم خودمو به آدم های بی ارزش ثابت کنم😌 در حدی نمیبینمتون که بخواین مانع خنده هام بشین😉🌹

کمر آدم له میشه خوب بشی در مقابلش .....☹️

درسته ولی بهتره تا ذاتت بخاطر یه آدم بی لیاقت عوض بشه

درسته که ممکنه ضربه ببینی ولی بهتره تا ذات بدی داشته باشی

اصلا هم خوب نیست ذات خوب به چه کار میاد الان دیگه 

تا میتونید بد باشین بدجنسی همیشه برنده اس

وگرنه باید بشینیم خودمونو بااین جمله ها گول بزنیم

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

این بیشتر خل بودن بود بخدا

چرا خل بودن؟ 

اصلا هم خوب نیست ذات خوب به چه کار میاد الان دیگه تا میتونید بد باشین بدجنسی همیشه برنده اسوگرنه بای ...

کی گفته اینو؟ بدجنسی تا کی؟ تهش چی بشه؟

اتفاقا ذات خوب الان موندگارتره

لازم نکرده خودمون رو گول بزنیم  چون این یه واقعیته بلاخره یه روزی آدم شبیه خودتو پیدا میکنی

البته اگه منظورت این بود که راجع به خودمتن نظر بدیم

به نظرم جالب اومد گذاشتمش.همین

واستی ازت سو استفاده کنن؟

منظور متن این نبود که.

مثلا اگه تو به یکی خوبی کردی ولی اون سوءاستفاده کرد ازت ذات خودشو نشون داده درسته که اون بدجنسه ولی تو خوب بمون. چون یه نفر بهت ضربه زد دلیل نمیشه تو دست از خوب بودن برداری