2777
2789
عنوان

متن خوبیه🙃🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 21 پست
کی گفته اینو؟ بدجنسی تا کی؟ تهش چی بشه؟اتفاقا ذات خوب الان موندگارترهلازم نکرده خودمون رو گول بزنیم ...

یه روز به حرفم میرسی البته امیدوارم نرسی!!! واقعیت چیز دیگس

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه روز به حرفم میرسی البته امیدوارم نرسی!!! واقعیت چیز دیگس

منم به حرفت رسیدم . ضربه خوردم له شدم و تاوان  دادم . ولی به این نتیجه هم رسیدم که خوب و بد همه جا هست. اگه تو هم بخوای بد باشی که سنگ رو سنگ بند نمیشه دیگه!

من مغرور نیستم، فقط نیازی نمیبینم خودمو به آدم های بی ارزش ثابت کنم😌 در حدی نمیبینمتون که بخواین مانع خنده هام بشین😉🌹

فرصت دادن بعضی وقتا پرو کردن مردمه باعث میشه دوباره بدترشو سرت بیارن

کاملا درسته. به اون آدمی که ازت سوءاستفاده کرده یا بهت ضربه زده فرصت بدی پررو میشه

اما آدمای دیگه هم هستن که ممکنه مثل کسی که قبلا باهاش برخورد کردی نباشن و جواب خوبیت رو با خوبی بدن

من مغرور نیستم، فقط نیازی نمیبینم خودمو به آدم های بی ارزش ثابت کنم😌 در حدی نمیبینمتون که بخواین مانع خنده هام بشین😉🌹