دوست دارم خودکشی کنم این چه بلایی بود خدا سرم آورد. دیگه خسته لعنت به دکترای ایران که کمک نکردن لعنت به این زندگی چرا باید به من تحمیل بشه. چیزی که نمیخواستم یک نفر یک راه حل بده جنین تو شکمم بمیره. نمیکشم اوضام خرابه. فقط کمک میخوام
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هر کس این پیام منو میخونه تو شرایط من بودید همون اول خودتونو نجات بدید به حرف. دیگران نکنید چون این شمایید سختی میکشید درد زایمان و باید بکشید. اوضاع مالی بهم ریخته
همش که اون نیست همه چیز دست به دست هم دادن منو روانی کنن. که موفق شدن. الان شدم یک آدم مریض روانی
آخه تو تاپیکات علت رو فقط گفتی ترس داری از سزارین...منم یکجورایی شرایطم مثل تو،یعنی اول بچه میخواستم الان از ویار های وحشتناک و حال بدم و فکرای منفی درمورده آینده پشیمون شدم ولی کاری نمیشه کرد
لعنت به این مملکت. آدمو مجبور میکنن به کاری که نمیتونه شرایط نداره خودشون بیان خونه زندگی رو ببینن مجوز سقط میدادن هی میگن گناهه گناهه خدا ازتون نگذره یک زنو مجبور میکنید. که الان به حال روز من بیافته هر روز آروزی کشتن خودشو داره.
آخه تو تاپیکات علت رو فقط گفتی ترس داری از سزارین...منم یکجورایی شرایطم مثل تو،یعنی اول بچه میخواستم ...
همین الان اگه یک ماما پیدا بشه خودمو خلاص میکنم خودمو بکشم این مسئولین راحت میشن این تاپیکو زدم باعث خودکشی من. همین دکترا هستن چه قدر فتم التماس کردم کمکم کنید