2777
2789
عنوان

افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 27 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هر کس این پیام منو میخونه تو شرایط من بودید همون اول خودتونو نجات بدید به حرف. دیگران نکنید چون این شمایید سختی میکشید درد زایمان و باید بکشید. اوضاع مالی بهم ریخته 

آخه از چی سزارین میترسی؟دوبار دیگه سزارین شدی خیلی اذیت شدی که از این میترسی؟

همش که اون نیست  همه چیز دست به دست هم دادن منو روانی کنن. که موفق شدن. الان شدم یک آدم مریض روانی 

آخه از چی سزارین میترسی؟دوبار دیگه سزارین شدی خیلی اذیت شدی که از این میترسی؟

همش که اون نیست  همه چیز دست به دست هم دادن منو روانی کنن. که موفق شدن. الان شدم یک آدم مریض روانی 

همش که اون نیست همه چیز دست به دست هم دادن منو روانی کنن. که موفق شدن. الان شدم یک آدم مریض روانی

آخه تو تاپیکات علت رو فقط گفتی ترس داری از سزارین...منم یکجورایی شرایطم مثل تو،یعنی اول بچه میخواستم الان از ویار های وحشتناک و حال بدم و فکرای منفی درمورده آینده پشیمون شدم ولی کاری نمیشه کرد

لعنت به این مملکت. آدمو مجبور میکنن به کاری که نمیتونه  شرایط نداره خودشون بیان خونه زندگی رو ببینن  مجوز سقط میدادن   هی میگن گناهه گناهه خدا ازتون نگذره یک زنو مجبور میکنید. که الان به حال روز من بیافته هر روز آروزی کشتن خودشو داره.   

آخه تو تاپیکات علت رو فقط گفتی ترس داری از سزارین...منم یکجورایی شرایطم مثل تو،یعنی اول بچه میخواستم ...

همین الان اگه یک ماما پیدا بشه خودمو خلاص میکنم خودمو بکشم این مسئولین راحت میشن این تاپیکو زدم باعث خودکشی من. همین دکترا هستن چه قدر فتم التماس کردم کمکم کنید  

همین الان اگه یک ماما پیدا بشه خودمو خلاص میکنم خودمو بکشم این مسئولین راحت میشن این تاپیکو زدم باعث ...

آخه دقیقا به چه علت نمیخوای؟گفتم منم تو شرایط توام ولی به خودکشی فکر نکن،درد خودکشی که بدتر از هر چیزیه که تو ازش میترسی

آخه دقیقا به چه علت نمیخوای؟گفتم منم تو شرایط توام ولی به خودکشی فکر نکن،درد خودکشی که بدتر از هر چی ...

به هزاردلیا خدا. بهتر میدونه حتی پیش مشاور رفتم نامه دادن به دکتر  این حاملگی به ضرر این خانومه افسردگی شدید داره. ولی کمکم نکردن