2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 55 پست
چطور بود کنکور ریاضی خوب بود؟ریاضیت از اول خوب بود؟من امسال اصلا چیزی نخوندم بعدش الانم مجبورم پشت ک ...

کنکور ریاضی خوب بود خداروشکر . 

اره ریاضی خیلی علاقه داشتم و شکر خدا خوب متوجه میشدم .

نهایی های امسال که خیلی سخت بود اما اگه بخونیشون واقعا مشکلی نیست خصوصا اگه حل مسیله و ... برات راحت باشه حتما کلی نمونه سوالات کن . البته اگه رشتت تجربیه پیشنهاد میکنم ریاضی کنکور بدی چون اگه انسانی مثلا باشی خیلییییی سخته .

هدف برای خودت بزار و سعی کن استمرار داشته باشی با ی برنامه خوب . 

من خودم کنکور ریاضی رو ریاضیات ۳۲ درصد شیمی ۲۳ درصد فیزیک ۸ درصد جواب دادم تراز ۷۶۲۸ بهم داد که از اواسط مهر شروع کردم تا ۶ اردیبهشت 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

کنکور ریاضی خوب بود خداروشکر . اره ریاضی خیلی علاقه داشتم و شکر خدا خوب متوجه میشدم .نهایی های امسال ...

ببین راستش من پایم ریاضیم خوب نیست و خیلی میترسم از نهایی هاش💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین راستش من پایم ریاضیم خوب نیست و خیلی میترسم از نهایی هاش💔

واقعا نمیدونم در چه حد پایه ات ضعیفه و ..  و تجربه ندارم اما اگه از الان کار کنی و همینطور نمونه سوال حل کنی و کلیپ های آموزشی ببینی شاید بشه کاریش کرد چون مباحث سختی هم نداره . ویدیو های یونس جمال‌پور که حل کتاب میزاره اگه پایه ات ضعیف هم باشه عاااالیه برای نهایی حتما کتاب باید کامل حل کرده باشی و خونده باشی . 

میتونم بپرسم چه رشته ای بودی؟

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

واقعا نمیدونم در چه حد پایه ات ضعیفه و .. و تجربه ندارم اما اگه از الان کار کنی و همینطور نمونه سوا ...

انقد دو دلم بابت این موضوع اصلا نمیدونم چیکار باید بکنم ذهنم فوق العاده درگیره و وقتم گم

من رشتم تجربی هستش عزیزم

انقد دو دلم بابت این موضوع اصلا نمیدونم چیکار باید بکنم ذهنم فوق العاده درگیره و وقتم گممن رشتم تجرب ...

من خودمم تجربی بودم مشکلی نداشت زیاد ‌‌. 

نمونه سوال باید زیاد کار کرد اما واقعا اگه پایه ات زیاد قوی نیست خیلی مشکل میشه سخته چون مباحث سختی داره اگه نهایی ها نبود می‌تونستی قسمت های رو حذف کنی اما الان نه .

نمی‌دونم میتونی مثلا نگاه سوالای نهاییش کن مثلا حسابان که شبیه سوالات ریاضی رشته تجربی هست ببین میتونی با نه . 

من خودمم تجربی بودم مشکلی نداشت زیاد ‌‌. نمونه سوال باید زیاد کار کرد اما واقعا اگه پایه ات زیاد قوی ...

وای بخدا پشیمون شدم با دیدم سوالای گسسته😂🤦🏼‍♀️

همون تجربی رو مجبورم بدم

تو چیکار کردی خوب بود کنکور؟ راضی بودی؟

وای بخدا پشیمون شدم با دیدم سوالای گسسته😂🤦🏼‍♀️همون تجربی رو مجبورم بدمتو چیکار کردی خوب بود کنکور ...

من نهایی امسال حسابان ۱۹.۷۵ گسسته ۱۷.۲۵ ( ی سوال ی جاش فکر کنم اشتباه محاسباتی داشتم کلش خراب شد ۱ نمره داشت بلدش بودم 😢) هندسه که سخت‌ترین هندسه بود توی نهایی های امسال و ی سوالش از کنکور بود شدم ۱۶.۵ ( که البته کلی اشتباه محاسباتی داتشم حتی سوال دوم ماتریس که من نصف تست ها و رو حل کرده بودم اشتباه کردم چون وقت نداشتیم واقعا ۱۵ دقیقه وقت کم کرده بودند سوالا رو سخت کرده بودند و چندتا سوال اضافه کرده بودند به نسبت سالهای قبل 💔) 

من درصدای کنکورمو بهت گفتم بهم تراز ۷۶۲۸ داد 

نهایی شدم ۱۸.۰۵ تراز ۷۹۱۶ بهم داد 

من نهایی امسال حسابان ۱۹.۷۵ گسسته ۱۷.۲۵ ( ی سوال ی جاش فکر کنم اشتباه محاسباتی داشتم کلش خراب شد ۱ ن ...

امسال انگار با بچه های ۴۰۳ جنگ داشتن 

انقدر وضعیت ها افتضاح بود تو تجربی💔😑

خداروشکر بازم همچین ترازی تو بچه های ریاضی عالیه

امسال انگار با بچه های ۴۰۳ جنگ داشتن انقدر وضعیت ها افتضاح بود تو تجربی💔😑خداروشکر بازم همچین ترازی ...

واقغا همینطور بود . 

با نمره ۱۸.۰۵ انتظار تراز ۸۸۰۰ توی تخمین رتبه ها بود اما این تراز رو داد .

رتبه دهی هم ... .( البته من چون فرهنگیان قبول شدم رتبه نداد) 

😍🌱.

واقغا همینطور بود . با نمره ۱۸.۰۵ انتظار تراز ۸۸۰۰ توی تخمین رتبه ها بود اما این تراز رو داد .رتبه د ...

عزیزززم فرهنگیان قبول شدددی؟؟

مبارکت باشه خانم معلم😍💜

این همه خبط و خطا تو تراز و رتبه اصلا قابل بخشش نیست

زحمت همه‌ی بچه ها به فنا رفت:)

عزیزززم فرهنگیان قبول شدددی؟؟مبارکت باشه خانم معلم😍💜این همه خبط و خطا تو تراز و رتبه اصلا قابل بخش ...

اره عزیزم ممنونممم😍💖

واقعا امسال خیلی عجیب بود و خیلی بد شد برای کنکوری های ۱۴۰۳ ...💔