2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 55 پست
منم سال هفتم اینحوری بودم اما وقتی شروع کردم خوندش علاقه پیدا کردم و خب دوستش داشتم در حدی که معلم س ...

من خودم تصمیمم این بود ک با شرط معدل برم دانشگاه غیرانتفاعی علوم و فنون بابل که دانشگاه خوبی هم هست و دوباره پشت کنکور نمونم و سعی خودمو بکنم برای ارشد یه دانشگاه خوب قبول شم 

اما نمیدونم پدرم از پس هزینه‌ش بر میاد یا نه یا اصلا موافقت میکنه یا نه🥲🚶‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم تصمیمم این بود ک با شرط معدل برم دانشگاه غیرانتفاعی علوم و فنون بابل که دانشگاه خوبی هم هست ...

شما با پدرتون و مادرتون و کسی که تجربه داره صحبت کنید مطمین باش ی راه حل خوبی به امید خدا پیدا میکنید 🤲🏻

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

توکل بر خدا چون واقعا کشش این همه سردرد و گریه زاری رو ندارم💔

خدا بزرگه الهی سریعتر راه حل خوبی پیدا کنید عزیزدلم خودتم ناراحت نکن 💖🤲🏻

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

خیلی ممنونم توکل بر خدا🥲💜

خواهش عزیزدلم 💖☺️

مهندسی پزشکی معدل چند میخواد گلم؟

میشه لطفا واسه ی حاجتم سختم دعا کنی خیلی وقته درگیرشم داره مث خوره وجودمو میخوره لطفا خدا رو به حضرت رقیه قسم بدید که حاجتمو بده اسمم فاطمه اس اجرتون با اقا امام حسین

عزیزم هستی کمی باهم صحبت کنیم راجب تغییر رشته؟

اره عزیزم حتما . چه سوالی داری ؟

اره عزیزم حتما . چه سوالی داری ؟

چطور بود کنکور ریاضی 

خوب بود؟

ریاضیت از اول خوب بود؟

من امسال اصلا چیزی نخوندم بعدش الانم مجبورم پشت کنکور بمونم و میخوام کنکور ریاضی بدم از بابت نهایی ها میترسم ک نکنه دوباره تجدید بشم