2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 55 پست
کمتر از پنج هزار نه از فرهنگیان خوشم نمیادبا این وضع نهایی ها خیلی ترسناکه دوباره کنکور دادن همین ال ...

درست میگی میفهمم .

من خودم پارسال دیپلم تجربی گرفتم امسال کنکور ریاضی دادم خیلییی سخته خیلییی . من اصلا فکرشو نمی‌کردم بتونم ادامه بدم از ی طرف خانوادم خیلییییی حرص و جوش منو می‌خوردن و خودشونو اذیت میکردن پس مجبور بودم بخونم . 

به نظرم بشین با خودت فکر کن بدون اینکه بخوایخودتو اذیت کنی و بهترین راه رو پیدا کن عزیزم 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برا هر درس ترمیم چقد میگیرن مگه؟

50 هزار تومن

البته پارسال معلوم نبود چند میگیرن بعضیا عردرس 100 هزار تومن هم دادند

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

درست میگی میفهمم .من خودم پارسال دیپلم تجربی گرفتم امسال کنکور ریاضی دادم خیلییی سخته خیلییی . من اص ...

منم تصمیمم این بود کنکور ریاضی بدم اما خواهرم یبار بهم گفت تو بیس ریاضی خوندن نداری از اون وقت تا حالا ترسیدم از ریاضی 

بابام از پسش برنیاد چی؟ازم قطع امید کنن چی؟

یا میتونی کنارش بری سرکار. خودت خرج درستو جور کنی. 

یا میتونی اصلا دانشگاه نری بری ی مهارت یادبگیری ک زودتر وارد بازارکار بشی .

چقد خوبه ک انقد به فکرشونی افرین. منم مث تو بودم زمان کنکور.

یا میتونی کنارش بری سرکار. خودت خرج درستو جور کنی. یا میتونی اصلا دانشگاه نری بری ی مهارت یادبگیری ک ...

خودم تصمیمم این بود اگه موافقت کنن من برم سرکار کمک خرجش باشم تو این مورد 

از این هم مطمئنم اگه بگم برم همچین دانشگاهی موافقت میکنه اما میترسم کم بیارم بازم نا امیدش کنم:)

مرسی که درکم میکنی🥲💜

منم تصمیمم این بود کنکور ریاضی بدم اما خواهرم یبار بهم گفت تو بیس ریاضی خوندن نداری از اون وقت تا حا ...

خب ریاضیت در چه حد هست ؟ علاقه داری؟ 

من خودم از کوچیکی علاقه داشتم و داداشم از سال دهم می‌گفت برو ریاضی و ... من قبول نکردم . 

خب ریاضیت در چه حد هست ؟ علاقه داری؟ من خودم از کوچیکی علاقه داشتم و داداشم از سال دهم می‌گفت برو ری ...

بد نیستم توش 

بخونمش میفهمم هیچ وقت بدم نیومد از ریاضی اما گاهی تلاشی هم نکردم برای یاد گرفتنش

خب ریاضیت در چه حد هست ؟ علاقه داری؟ من خودم از کوچیکی علاقه داشتم و داداشم از سال دهم می‌گفت برو ری ...

میدونی برای درآمد میتونی وارد یوتیوب هم بشی اگه ی وقت قصدت حدی بود در رابطه با یوتیوب بهم بگو راهنماییت میتونم کنم چون خودم و ابجیم 3 ماه کار کردیم توش و به شرایط درآمد زایی رسیدیم اما نمی‌دونستیم محتوامون به درآمد نمی‌رسه گذاشتیم بعد از کنکور امسالمون . 

خودم تصمیمم این بود اگه موافقت کنن من برم سرکار کمک خرجش باشم تو این مورد از این هم مطمئنم اگه بگم ب ...

به خودت اعتماد داشته باش. کم اوردی هم ی مدت استراحت میکنی. اما ی رشته شغل دار برو. 

خدا هم هواتو داره وقتی تو به فکر پدر مادرتی. مطمئن باش. 

میدونی برای درآمد میتونی وارد یوتیوب هم بشی اگه ی وقت قصدت حدی بود در رابطه با یوتیوب بهم بگو راهنما ...

تصمیمی برای درامد تو یوتیوب ندارم چون میدونم باید اول شرایط محتوا سازی داشته باشم ک شرایطش رو ندارم

بد نیستم توش بخونمش میفهمم هیچ وقت بدم نیومد از ریاضی اما گاهی تلاشی هم نکردم برای یاد گرفتنش

منم سال هفتم اینحوری بودم اما وقتی شروع کردم خوندش علاقه پیدا کردم و خب دوستش داشتم در حدی که معلم سال نهم خیلی تعجب کرده بود از پیشرفت منو ابجیم . میتونی امتحانش هم کنی ببینی میتونی یا نه. 

توی رشته ریاضی دانشگاه شهید رجایی خوبه ( لیسانس مهندسی میگیری و استخدام هستی و استاد دانشگاه میشی ) یا مهندس برق صدا سیما روزانه اش استخدامی داره یا مهندس شرکت سایپا هم استخدامی داره و حتی بورسیه صنعت هم داره و...

شرایطش مثل فرهنگیان هست یعنی ی کار داری با بیمه و ... منتها اینها مهندسی ها هستند چون شما معلمی دوست نداشتید ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ا

اینحوری کار هم دارید کمک خرج هم میتویند باشید . 

تصمیمی برای درامد تو یوتیوب ندارم چون میدونم باید اول شرایط محتوا سازی داشته باشم ک شرایطش رو ندارم

درست میگید. واقعا شرایط خودشو میخواد از طرف دیگه وقتت  هم هست . ان شا الله درست میشه .