2777
2789
عنوان

شمام جای دوستم بودید ناراحت میشدید

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 30 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ناراحت که می شدم ولی درد بی درمون که نداره خب بره خال هاشو برداره.

اخه از این خال کوچیکاس که بعدن می افتن چون خیلی سفیده و جوش اینا نداره مشخصن 

باز بزرگ بودن یه چیزی 

واقعا حیف دختر به اون مودبی و قشنگی معلمم هست با اون خانواده بی فرهنگ که طرز صحبت بلد نیستن

زرد آلوها خال خالی بودن گویا 😐😅

شوخی کردن ، یکم دوستت جنبه اش ببره بالا ، فکر کردن چی بهش گفتند!   دوستت چقدر سوسول هست! 

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

آخ..اگر این بوده که خیلی بده..ببین دیگه چه چیزایی به این بنده خدا میگن، چی بگم والا

معلمم هست خیلی مودب و زیباس واقعا 

پدرشم بهش میگفته من باید خودم یکاری کنم تو از پس مصاحبه نمیایی 

خداروشکر قبول شد 

بنظرم حق داره تا اخر عمر حرف نزنه با این ادما 

هعی خواهر من معلم زبانم بهم گفت فامیل میگن هیج گوهی نشدی دوتام زد تو سرم

معلم اموزشگاهی ؟ 

این معلم اموزش و پرورشه 

بیخیال بابایه بعضی ادما واقعا نقص عقل دارن و کم شعورن حالا خانواده ام ممکنه باشن 

واقعا اونی که اینو گفته خیلی بی فرهنگ بوده

اسی یه سوال  حق التدریس فقط برای ابتدایی هاس؟دبیرا نمیتونن؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
واقعا اونی که اینو گفته خیلی بی فرهنگ بودهاسی یه سوال حق التدریس فقط برای ابتدایی هاس؟دبیرا نمیتونن ...

درسته با این حال که خود خانم فرهنگیه 

اطلاع ندارم گلم 

بنظرم از آموزش و پرورش منطقتون بپرس چون بسته به نیاز شاید باشه 

البته دو ساله که کلا ممنوعه من شنیدم