2777
2789
عنوان

دارم میمیرم توروخدا چیکار کنم

276 بازدید | 25 پست

رفت مسافرت دو روز پیش دیشب تو راه بود داشت میومد از دیشب آفلاین شده نیست دارم میمیرم میترسم بلایی سرش اومده باشه گوشیش خاموش شد داشت راه میوفتاد ۸ درصد بود خاموش شد 

زنگ بزنم ابجیش 

کاربری دست دو نفر به سن ها توجه نکنید دختر عمه بنده ۱۸ سالشه و خودم ۲۳ سالمههه هر جا میره میگه ۱۸ سالمه بدونید اون من نیستم✨️

نه بابا خاموش شده دیگه برسه خودش خبر میده بهت

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما شارژش تموم شده خاموش شده

زنگ بزن 

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

نه بابا خاموش شده دیگه برسه خودش خبر میده بهت

دارم سکته میکنم بخدا 

کاربری دست دو نفر به سن ها توجه نکنید دختر عمه بنده ۱۸ سالشه و خودم ۲۳ سالمههه هر جا میره میگه ۱۸ سالمه بدونید اون من نیستم✨️
دارم سکته میکنم بخدا

نه چیزی نیست چند تا صلوات بفرست اون گوشیش خاموش شده جایی هم نیس بزنه شارژ مثبت فکر کن 

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند
نامزدته؟ حتمن گوشیش خاموش شده رسیده رفته خونه خابیده مردا تو ای موارد خیلی بی خیالن نگران نباش تاشب ...

دارم سکته میکنم بخدا 

نه چیزی نیست چند تا صلوات بفرست اون گوشیش خاموش شده جایی هم نیس بزنه شارژ مثبت فکر کن

خداکنه ممنون عشقم 

خداکنه ممنون عشقم

فدات شم خودتو اذیت نکن منم یه بار اینجوری شده بود بعد دو روز جواب داد گفت گوشیم شارژش تموم شده بود شارژم همراهم نبوده

فک کن من جات بودم بلند میشدم میرفتم همه رو خبر میکردم نه حالا جدا از شوخی زنگ بزن خودتو به دل کن راح ...

خجالت میکشم از ابجیش زنگ بزنم به اوت دارم دق میکنم 

فدات شم خودتو اذیت نکن منم یه بار اینجوری شده بود بعد دو روز جواب داد گفت گوشیم شارژش تموم شده بود ش ...

اخه میدونه چقد نگرانش میشم