2777
2789
عنوان

محرم

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 25 پست
من باور میکنم اقا رو دیدین کاش بتونید در این تاپیک حالتون توصیف کنید و ازشون برامون بگید

بخاطر امثال این آدم نه تنها دوست نداره تعریف کنه بلکه دوست داره بره از این سایت.قربون غریبی آقا بیا تو شخصی برات بفرستم بعد از دوستی خارج شو

آقا هستم.بخندی قشنگ تری.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا منم قبلامنو دیدی یه جایی تو یه تاپیکی که قبلا بود زدم نیستو نبابود شد

بله یادم افتاد شما لطف کردین گزارش زدین...

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

من باور میکنم اقا رو دیدین کاش بتونید در این تاپیک حالتون توصیف کنید و ازشون برامون بگید

من در هر صورت احترام میزارم هرچند که باور ندارم اما خوب دیگه باید به اعتقادات دیگران احترام گذاشت 

زندگی سخته برای همین سختیه که زیبا شده 
بخاطر امثال این آدم نه تنها دوست نداره تعریف کنه بلکه دوست داره بره از این سایت.قربون غریبی آقا بیا ...

بله پیام کاربر رو دیدم چی گفتن  ، هرکس یه اعتقاداتی داره ...

من خودم تو مشکل خیلی بدی بودم  شدیدا حالم بد بود  با یکبار قسم دادن 

خدارو قسم دادم به خانم فاطمه زهراش  همون لحظه مشکل من رفع شد  من به چشم معجزه رو دیدم   قبل اون هرکس دیگه ای میگفت باور نمیکردم  ولی برای من معجزه بود   تواون لحظه منو نگاه کرد  و صدای منو شنید 

بله پیام کاربر رو دیدم چی گفتن ، هرکس یه اعتقاداتی داره ...من خودم تو مشکل خیلی بدی بودم شدیدا حال ...

واقعا من هرکاری کنم به معجزه اعتقاد ندارم با چیزای که دیدم بنظرم فقط شانس بوده

نه قبل ترشم هم بودم با ی اکانت دیگه

یادم نیست..

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

واقعا من هرکاری کنم به معجزه اعتقاد ندارم با چیزای که دیدم بنظرم فقط شانس بوده

عجیبه که شما به شانس اعتقاد دارید  اونوقت به خدا و قدرتش اعتقادی ندارید 

ساده بگم قدرت خدا  در اسمان است  همانطور که شب میشه و روشنی هم داره   پس هیچ شک و شبه ای نمیمونه 

عجیبه که شما به شانس اعتقاد دارید اونوقت به خدا و قدرتش اعتقادی ندارید ساده بگم قدرت خدا در اسمان ...

شاید حق با شما باشه اما خوب یکجا برام میلنگه