2777
2789
عنوان

محرم

126 بازدید | 25 پست

رفیق محرم سال پیش چه تغییری کردی ؟

امسال دوست داری چه تغییری کنی ؟

هر چیز که دل تنگت می‌خواهد بگو 🖤🥺

دوستت دارم و دانم که تویی دشمن جانم.                           ازچه با دشمن جانم شده ام دوست ندانم

سال پیش یکم آدم شدم امسال میخوام بیشتر آدم شم خخخیلی دلتنگم بشدت

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سال پیش یکم آدم شدم امسال میخوام بیشتر آدم شم خخخیلی دلتنگم بشدت

منم 🥺🖤

دوستت دارم و دانم که تویی دشمن جانم.                           ازچه با دشمن جانم شده ام دوست ندانم

برام زیاد مهم نیست کیه اما احترام میزارم

چرا؟

من اصلا با اومدن محرم آرامش میگیرم 🖤

هرکسی اعتقاد داره دیگه من بیشتر به افرادی که برای جهان کشته شدن وجنگیدن احترام میزارم

اوکی

سلام منو میشناسی ؟

خیر باید بشناسم؟

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

منم 🥺🖤

🥺🥺خود آقا کمکمون کنه

ارادت خاصی به اقا دارم .

امسال ادم پاکتری هستم با گناه کمتر 

امسال به امید خدا قراری گذاشتم که زیارت عاشورا بخونم .  پارسال جای بودم که نوحه خوانی مریثه خوانی نبود  ولی امسال تا دل سیر عذاداری میکنم .

پارسال مختار پخش نشد. امیدوارم امسال پخش بشه  حسم عمیقتر میشه 

امیدوارم بهم نخندن 

بهترین ماه خدا...نوکرای ارباب اباعبدالله الحسین علیه السلام بی تاب این ماهن.بعلت گرمازدگی سال قبل فر ...

من باور میکنم اقا رو دیدین  کاش بتونید  در این تاپیک حالتون توصیف کنید و ازشون برامون بگید