2777
2789
عنوان

میترسم برم بیرون عموم ببینه بیاد

1059 بازدید | 48 پست

خونمون نمیدونم چیکار کنم مامانم میگه وقتی تنهایی زنگ زد که میام اونور بیام خونتون تنهایی بگو نیستم یا جواب نده وقتی مامانم اینا اینجان میاد خونمون کارتشو میده میگه برید با آبجیت هر چی دلتون میخاد بخرید ولی شوهرم از این اخلاقش خوشش نمیاد نمیدونم دلیلش چیه میگه برید هر چی دلتون میخاد بخرید

وقتی شما میرین همه چی بخرین عموت با کسی تو خونه تنها می مونه؟؟

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامانم 😑

پدرت کجاست؟ مادرت نظرش چیه؟

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

مامانم 😑

پس شوهرت حق داره   احتمالا چیزایی دیده شنیده بهت نمیگه

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    
مامانمم هعی میگه وقتی اومد منو تنای نزارید پیش اون

شاید تعرض میکنه و از ترس جونش یا ابروش چیزی نمیگه

خب نذارید اصلا درو باز نکنید زن و بچه داره؟

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

اگه اومد بگو حال بیرون رفتن ندارم ..اگه خواهرم میخاد خودش بره 

حتما مامانت‌معذبه باهاش

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

اوه خیلی دارک شد که بنظرم کم کم رابطه رو باهاشون قطع کنین حتما مامانت یه چیزی دیده ازش خوشش نمیاد نز ...

پروعه زنگ میزنه جواب نمیدم والا میترسم برم بیرون تنهایی