2777
2789
عنوان

بچه ها درکش کنم یا نه خودخواه باشم

112 بازدید | 9 پست

من ‌و عشقم امروز سالگردمونه دستش میدونم خالیه برای ناهار بریم یه پکنیک یا بریم یه رستوران لاکچری؟

هم دلم اون رستورانه رو میخواد

هم میگم گناه داره تو این شرایط 

سلام برید کافی شاپ خوب

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ببرش رستوران گرونه پول نداشته باشه ،خفت بارش کن بیارش ..خو مگه مریضی وقتی میدونی بچه مردم دستش خالیه اینقد بخوای نفهم باشی ؟ من نمی‌دونم شما و امثال شما که فقط گیر لاکچری بودن و باکلاس بودنید چرا از روز اول میرید سراغ یکی که نداره..والا نوبرین همتون . اه 

الان بهش گفتم یه کیک کوچولو وجوجه هم میگیریم فکرکنم مناسبتر بشه تا رستوران

اره هم مناسبتر میشه هم اینکه مطمئن باش بیشتر بهتون خوش میگذره و خاطره ی قشنگ تری دارین

من خودم وقتایی ک با نامزدم میرم رستوران با زمانایی ک میریم بیرون شهر اصلا قابل قیاس نیستن