2777
2789
عنوان

نماز شب

| مشاهده متن کامل بحث + 2149 بازدید | 53 پست
زندگی پر از امتحانه اماتو بندگی چو گدایان به شرط مزد مکن که خواجه خود روش بنده پروری داند

به به چشم برام دعا کن حکمت خدا با آرزوهام یکی باشه اخه خیلی دلم شکسته چیزی رو اصرار نمیکنم فقط میخوام خدا معجزه کنه دلمو شاد کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه دنیا ممنون با اشک دارم برات می‌نویسم بچم لابیاش کیست درآورده یبار دوروز قبل عمل ترکید الان دوباره ...

الهی دورت بگردم عزیزدلم توکلت ب خدا باشه براش نذر میکنم خبر خوب بهم بده عزیزم خودت تاپیک حاجت روایی تاپیک تاپیک حضرت ابوالفضل العباس و بخون عزیزم نذر سیب براش انجام میدم الهی ک چیزی نیست توکلت ب خدا باشه 

یه دنیا ممنون عزیزم نذر سیب چجوریه خیلی درمونده ام خیلی

نذر شیر حضرت علی اصغر هم عالیه 

تاپیک حاجت روایی نوشتم چجوریه عزیزمم چند تا عکس گذاشتم 

نذر سیب میکنی نیت میکنی برای شهید ابراهیم هادی و شهید جهانیاری و شهدای گمنام و قلمشان میدی ب خانم فاطمه زهرا از ته دلت نیت کن و قسم بده بگو گره گشایی کنن واسطه بشن پیش خدا قلمشان بده ب پهلوی شکسته خانم فاطمه زهرا ب چادر خاکی خانم فاطمه زهرا سلام الله علیها بگو سیب نذری میکنی حاجتتو بده و میده از صمیم قلب بخواه 

حالا یدونه سیب نذر کرده باشی چ ۱۰ کیلو سیب 

نذر شیر حضرت علی اصغر هم عالیه تاپیک حاجت روایی نوشتم چجوریه عزیزمم چند تا عکس گذاشتم نذر سیب میکنی ...

ممنون حتما آنجام میدم بریدم طاقت درد کشیدن کوچولوم رو ندارم کاش من جاش اینطوری میشدم  

ممنون حتما آنجام میدم بریدم طاقت درد کشیدن کوچولوم رو ندارم کاش من جاش اینطوری میشدم

الهی فداتبشم عزیزم خوب میشه نگران نباش دور از جونت خیره ان‌شاءالله خبر خوب بهم بده خوشحال میشم 

الهی فداتبشم عزیزم خوب میشه نگران نباش دور از جونت خیره ان‌شاءالله خبر خوب بهم بده خوشحال میشم

حتما میام همینجا بهت میگم ممنون از دعای خوبت .دخترمو از دعات بی نصیب نکن صد برابر خوبی و خوشی به زندگیت برگرده