2777
2789
عنوان

نماز شب

| مشاهده متن کامل بحث + 2336 بازدید | 53 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روچشامه حتما اگه لایق باشم عزیزم محتاجم ب دعا

سلام عزیزم خوبی .قران باز کردم نیت کردم باز طلسم ودعا واسم کردن که شوهرم نمیاد سمتم؟ دعا وطلسم چیه؟یه خانمی تو زندگیمه اون ازخدا بی خبره میکنه.

سوره هود ایه 63تا71 .

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

سلام عزیزم خوبی .قران باز کردم نیت کردم باز طلسم ودعا واسم کردن که شوهرم نمیاد سمتم؟ دعا وطلسم چیه؟ی ...

سلام عزیزم خوبی یکی یکی برام باز کن معنی بگم عزیزم 

عزیزم هر چیزی ک هست مثل دعوا ب نفعت میشه با کسی اتمام حجت خواهی کرد انگار دلتنگی بخوای نخوای قهر پیش میومده بینتون انگار دوست داری انتقام بگیری بسپار دست خدا او خودش ب سزاش میرسه ب زودی ان‌شاءالله ی وقت معینی هست ک ب تاخیر نمیوفته رابطتون قطع و وصلی میشه اما تموم نمیشه ب سمتت برمیگرده شوهرت صبوری کن در حق کسی تجاوز نکن با کسی وارد رابطه نشو مثل دوست پسر چون ب مشگل میخوری کار خوب انجام بده نماز شب اول وقت بخون تا از عذاب و ناراحتی بیرون بیای چله زیارت عاشورا بردار برای نیتت سوره جن بخون عزیزم 

سلام عزیزم خوبی یکی یکی برام باز کن معنی بگم عزیزم عزیزم هر چیزی ک هست مثل دعوا ب نفعت میشه با کسی ا ...

خیلی داغونم... میشه خصوصی بهت بگم

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.