2777
2789
عنوان

راستششش😅

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 49 پست
خب که جی میخای بزرگ‌بودنت ثابت‌کنی یا چی؟!!

هیچی چیزی نیس هورمونانون جابه جاشده خوب میشید 

ضمنا من یه خواهر به اون سن اون دختر دارم، راه نیفت پشت سرش چرت و پرت گفتن متوجه شدی؟ اون دخترو درگیر این چیزا نکن با خودت کاری ندارم حالا

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا من قلبم اکلیلی نشد و دوست دارم مادر دختر خانم ببینم باهاش حرف بزنم واقعا اون دختر بچه است کلاس ه ...

بابا من خواهرم تو این سنه قشنگ درک میکنم و حرص میخورم از دست کاراشون اینم حس میکنم یه پسره تو همین سن داره مخشو خراب میکنه 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

خب حساب کن اگه بهش بگی و احساساتتون عمیق شه آیا در آینده میتونید به هم برسید؟ اگه نه خریت نکن، 

درکل شما الان دور اینچیزارو خط بکش بشین واسه کنکورت بخون که آیندت تضمین شه، به هیچ وجه سال کنکور درگیر این حاشیه ها نشو🙏

⛅
خب حساب کن اگه بهش بگی و احساساتتون عمیق شه آیا در آینده میتونید به هم برسید؟ اگه نه خریت نکن، درکل ...

اره اونارو‌دیشب‌ کلی فک کردم و حتی امروز سر کار 

دوتامونم تو یه رده هستیم از نظر مالی و.... 

اون هفتمه اون‌ کوشوله🥺

هی هی ولش کن لطفا.. ذهنش درگیر میشه اون الان نباید تو فاز این چیزا باشه.  اگه واقعا دوستش داری باید صلاخشو بخوای پس هیچی بهش نگو تا به وقتش

⛅
اره اونارو‌دیشب‌ کلی فک کردم و حتی امروز سر کار دوتامونم تو یه رده هستیم از نظر مالی و....

در‌کل دختر خوبیه امروز امارش در اوردم شاید از منن بچه پایین تر باشه چون‌گفتن باباش انکار از کمیته امداد حقوق میگیره و ٫و

تو برو اگه خابت میاد نه من بعدم‌اگه حرفی نداری نرین وسط تاپیک

۱۶ سالته بعد عاشق شدی میگی برو بخواب 😂من تا تورو به راه راست هدایت نکنم نمیخوابم که ای ساده😅😅😅

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

[QUOTE=344287836]۱۶ سالته بعد عاشق شدی میگی برو بخواب 😂من تا تورو به راه راست هدایت نکنم نمیخوابم که ای ساده😅😅😅[/QUOT]

ساده نیستم من روزی با هزار تا ادم‌ سر کار دارم چون شغلم‌اینه

۱۶ سالته بعد عاشق شدی میگی برو بخواب 😂من تا تورو به راه راست هدایت نکنم نمیخوابم که ای ساده😅😅😅

من‌کلا تصمیم گرفته بودم اصن رل نزنم ولیاین نشد دیگه این بد جوری دلمو برد

من‌کلا تصمیم گرفته بودم اصن رل نزنم ولیاین نشد دیگه این بد جوری دلمو برد

بزرگ شدی زن بگیر اشتباه نکن

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

بابا درکم‌کن‌نمیتونم بخدا نمیشع لامصب دلم‌ بد جوری برده

ببین من خودم عاشق شدم بهش نرسیدم.

نرسیدمو دارم حسرتشو میخورم.

نرسیدم و هر ثانیه تو فکرمه .پس واسه من نگو درک نمیکنی.

بنظرم عاشقی به ما نیومده اکثرا میگن بهش نرسیدیم

عشق چیه اصلا😂💔

نکشیدی تا ببینی چی کشیدم