2777
2789
عنوان

راستششش😅

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 49 پست

کاری نداره که برو به پدرش زنگ بزن بگو.

الو سلام ببخشید من از کارخونه قند مزاحم میشم میشه تو دل دخترتون آب بشم اونم میگه خواهش میکنم تشریف بیارید در خدمتم😋😂

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

حالا تهش دختره ۱۳ سالشه ایشونم ۱۵ 😐

اوووووم🫤

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐
اون هفتمه اون‌ کوشوله🥺

خودت چند سالته 

نروی از سرم تا نفس آخرم ای غم پنهان من*اول مهر هست و داغ کودکان میناب 💔😭 واقعا نمی تونم درخواست های دوستی رو جواب بدم پس لطفا درخواست ندید

چرا من قلبم اکلیلی نشد و دوست دارم مادر دختر خانم ببینم باهاش حرف بزنم واقعا اون دختر بچه است کلاس هفتم یعنی نهایت 13/14 سالشه لطفاً با زندگی اون دختر بازی نکن . بخدا وقت بگذار برای پیشرفت خودت بگذار اونم این خامی از سرش بی افته نه تو میتونی دختر مردم بزرگ کنی نه اون شرایط پذیرش این استرس داره

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

کاری نداره که برو به پدرش زنگ بزن بگو.الو سلام ببخشید من از کارخونه قند مزاحم میشم میشه تو دل دخترتو ...

پدرش یکم کم عقله ولی همیشه دوچرخش من تعمیر‌میکنم 

پدرش یکم کم عقله ولی همیشه دوچرخش من تعمیر‌میکنم

مگه الانم دوچرخه سوار میشن😂

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

۱۶میرم تو۱۷

ماشاالله بی بلا و بی قضا 

آره دیگه تو همین سن عاشق میشید 

مبارکه 

ولی نمی دونم چطور راهنماییت کنم 

نروی از سرم تا نفس آخرم ای غم پنهان من*اول مهر هست و داغ کودکان میناب 💔😭 واقعا نمی تونم درخواست های دوستی رو جواب بدم پس لطفا درخواست ندید

چرا من قلبم اکلیلی نشد و دوست دارم مادر دختر خانم ببینم باهاش حرف بزنم واقعا اون دختر بچه است کلاس ه ...

جهندم که نشد😂😂😂

وای خاک به سرممممم . ر ی د م تو قلب اکلیلیییی😨😰

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐
۱۶میرم تو۱۷

برو بچه بگیر بخواب برو از وقت خوابت گذشته برو بای بای😂