2777
2789

همسرتونه .من تا پای مرگ رفتم چند وقت پیش خانوادم خاهرام زحمتی ک کشیدن یبار زنگ زدن دیگ تموم ولی همسرم بود ک اون لحظه کنارم موند واقعا نگرانم شد هنوز ک هنوزه میاد بوسم میکنه میگه اگه چیزیت میشد منم میمردم.حالا من تا قبل این اولویتم تو زندگیم خاهرام بود ولی اونا منو برا خودخواهی خودشون میخاستن برا اینکه بیان یجا داشته باشن یکی باشه نوکریشون کنه چند روز بمونن الان ک تو این حال و روزم غیبشون بزنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط همسرم همجوره پایه امه

خانواده تا وقتی کاری براشون بکنیم و بدردشون بخوریم باهام خوبن وگرنه از شمر بدترم

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

والا شوهر من میگه میخوام تو زود تر بمیری که بعد من ازدواج نکنی🤣🤣

به هیچ دردیم نمیخوره 

بعضی آدما اینجورین دیگه به این مربوط نیست که شوهرت باشه یا مادرت یا خواهرت

..

دقیقا 

من یک ساعت پیش با خودم فکر میکردم فقط همسر به درد آدم میخوره و واقعا جورتو میکشه

بقیه یا نمیتونن یا نمیخوان🙃😒

خوش بین باش نسبت به همه چی😍....بد به دلت راه نده☺