2777
2789
عنوان

چند وقت بعد از سقط اقدام کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1013 بازدید | 56 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به عنوان کسی که تجربه سه سقط مکرر داشته بهت میگم به هیییچ عنوان الکی اقدام نکن شوهرت آزمایش بده حتما ...

سلام عزیزم میشه اسم و ادرس دکترت رو بگی؟ منم بارداری اولم و سقط اولم هست ولی دکترم میگه نمیخواد آزمایش بدی و نمینویسه؟ من پیش چه دکتری برم و چه آزمایشی بدم؟ 

سلام عزیزم میشه اسم و ادرس دکترت رو بگی؟ منم بارداری اولم و سقط اولم هست ولی دکترم میگه نمیخواد آزما ...

تهران دکتر مرصوصی رفتم ارجاع داد اورولوژی دکتر صاحب کشاف 

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

[QUOTE=344337643]باردار شدین بعدش [/QUهنوز اقدام نکردم میترسم خیلی

مثل منی ....به نظرم یه سر به طب سنتی خوب هم بزنین من بعد سقط رفتم پیشش تا منو دید گفت رحمت و تخمدان هات سرده و معلومه که هرچقدر باردار بشی نگه نمیداره بهم روغن ماساژ و دارو داد البته قبلش هم پنج شش ماه اصلاح سبک بودم بخاطر سردی بدنم و‌سودا که اثرش از رحمم نرفته بود و زود اقدام کرده بودم