2777
2789
عنوان

چند وقت بعد از سقط اقدام کنم

1013 بازدید | 56 پست

سقط خود به خودی در هفته پنجم داشتم بتام کند می‌رفت بالا که آخرش لکه و‌...

الان سه ماه گذشته میخوام‌ اقدام کنم 

دکترم گفته چهارماه ولی من دیگه صبر ندارم 😞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خیلی ناراحت شدم بتات اولش چند بود؟و چطور بالا میرفت؟هفته پنجم لک بعد خونریزی و سقط؟؟

بتام اولش ۱۹۰ بعدش شد ۷۰۰ بعدش ۹۰۰ ک دکتر هربار بهم استرس میداد خیلی کنده نمی‌دونم شایدم طبیعی بود من از بس این دکتر اون دکتر کردم و رفتم سونو واژینال به لک بینی و خونریزی افتادم 

بتام اولش ۱۹۰ بعدش شد ۷۰۰ بعدش ۹۰۰ ک دکتر هربار بهم استرس میداد خیلی کنده نمی‌دونم شایدم طبیعی بود م ...

بتا که خوب بوده .ایشالا بزودی مامان میشی و دیگه اینقد دکتر عوض نکن

خدایا شکرت مادر شدم🙏انشالله قسمت همه منتظران💜
منم سه ماهه سقط کردم تازه منکورتاژم کردم امادوکتر بمن گفت همون ماه اول اقدام کن اما من گوش ندادم...چ ...

نمی‌دونم مشکل خاصی هم ندارم ...گفت یبار سقط طبیعیه و مشکلی نیست که پیگیری هم بشه شما آزمایش قبل بارداری دادین؟

نمی‌دونم مشکل خاصی هم ندارم ...گفت یبار سقط طبیعیه و مشکلی نیست که پیگیری هم بشه شما آزمایش قبل بارد ...

بمنم همینارو گفتمن با قرص سقط کردم و بعدش کورتاژ....نه بهم گفت نیاز ب ازمایشم نیست و ننوشت برام 🥲ازمن پوچ بود 

سونو واژینال چرا ضرر داره؟

میگن سقط رو تحریک میکنه 

من یه ازمایش بارداری معمولی دادم عدد دقیق بتا رو نزده بود فقط گفت مثبته بعدم ده هفته رفتم سونو چرا انقدر زود رفتی لک بینی داشتی یا دل درد یا بتات خیلی پایین بود