2777
2789
عنوان

چند وقت بعد از سقط اقدام کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1013 بازدید | 56 پست

شما نباید تا قبل حداقل ۸ هفتگی بری برا معاینه واژینال خطرناکه این دکترام هر کار دلشون بخواد میکنن.انشالله سری بعد بدون استرس بشین تا ۸ هفته ت بشه و حسابی لوبیا سبز و آجیل بخور تا کیسه و قلب خوب تشکیل بشه.استرس ب خودت راه نده.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما نباید تا قبل حداقل ۸ هفتگی بری برا معاینه واژینال خطرناکه این دکترام هر کار دلشون بخواد میکنن.ان ...

حتماااا این کارو میکنم اون دفعه چون بتام اولش ۱۹۰ بود بعد شد ۷۵۰ بعد ۹۵۰ دکتر گفت مشکوک به خارج رحمیه که نبود 

دیگه نمیرم تا ۹ و ۱۰ هفته 

موقع تخمکگذاری ترشح هست اگه عفونت نداری میتونی اقدام کنی

اره ولی چند برابر بیشتر از ماه های قبل که دارو مکمل بارداری میخوردم بود می‌خوام ببینم شانس بارداری بیشتره با ترشح زیاد ؟؟

حتماااا این کارو میکنم اون دفعه چون بتام اولش ۱۹۰ بود بعد شد ۷۵۰ بعد ۹۵۰ دکتر گفت مشکوک به خارج رحمی ...

بابا اینا یه چی میگن اگه ارثی خارج رحمی داشتین باید تحت نظر باشی بعدشم خارج رحمی درد لگن داره درد شدید تب داره و غیره.والا منم هر بار میرم معاینه برا اینکه دفعه بعدم برم یه چی میگه من تو استرس باشم.

نمی‌دونم مشکل خاصی هم ندارم ...گفت یبار سقط طبیعیه و مشکلی نیست که پیگیری هم بشه شما آزمایش قبل بارد ...

به عنوان کسی که تجربه سه سقط مکرر داشته بهت میگم به هیییچ عنوان الکی اقدام نکن شوهرت آزمایش بده حتما حتما...از لحاظ غلظت خون بررسی شو... متاسفانه من بعد سقط دومم تخت نظر دکتر آسپرین میخوردم باردار شدم خوشحال که این میمونه اما بازم نموند...

تا اینکه شوهرم آزمایش داد فهمیدیم واریکوسل داره باید عمل بشه و مورفولوژی ۳ درصد

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

یه ماهه که دارو مکمل و تقویت تخمک میخورم این ماه ترشحات تخمک گذاریم سه برابر بود یعنی خوبه ؟؟

چیه داروهات؟

من تاوقتی نتونم غذارودانلودکنم، تحت تاثیرتکنولوژی قرارنمیگیرم  روسنگ قبرم بنویسین: ازحرص حرفایی ک میتونست وسط دعوابزنه ولی نزد، بعدایادش اومد مرد  خوابالوبودن جـــزئی ازشخصیــت منـــه #دختــــرخاصــــــه__چون خـــداخواستـه@aftabb_gardoonلینک کانالمه عضوشید
2790
2778
2791
2779
2792