2777
2789
عنوان

چند وقت بعد از سقط اقدام کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1013 بازدید | 56 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سقط خودبخودی داشتم دکتر گفت از ماه بعدم میتونی اقدام کنی ،البته من دوبار سقط داشتم رفتم آزمایشات سقط مکرر رو انجام دادم بعد مشخص شد که مشکل ایمنی دارم ،بعد از اینکه دکتر بهم دارو داد دوباره اقدام کردم برای بارداری،اما شما اگه مشکلی ندارین میتونین الانم اقدام کنید 

میگن سقط رو تحریک میکنه من یه ازمایش بارداری معمولی دادم عدد دقیق بتا رو نزده بود فقط گفت مثبته بعدم ...

بتام اولش ۱۹۰ بود بعد از چند روز رفتم دکتر دکتر تا دید چهار پنج روز بعد از گذشت موعدم ۱۹۰ شده سریع گفت مشکوک به خارج رحمیه 

شبو روز منو گرفت گفت ازمایشتو تکرار کن تکرار کردم بتام بعد از پنج روز فاصله شد ۷۵۰ دوباره گفت حتما خارج رحمیه بعد دوروز شد ۹۵۰ دوباره بدتر گفت مطمئن شدم خارج رحمیه چون باید بالای ۱۵۰۰ میشد 

منم انقدررررر استرس کشیدم که لکه بینی افتادم بعدش منو‌نوشت سونو دیدم داخل رحمه و پنج هفته است و ساک هم تشکیل شده 

اومدم همون روزی که سونو رفتم کم کم خونریزی افتادم شدتش رفته رفته بیشتر شد و شب هم سقط شد ...

نمی‌دونم مشکل داشت یا بخاطر سونو و استرس خیلی زیاد اونطوری شد اگه مشکلی نداشت هیچ وقت دکتر رو حلال نمیکنم 

بتام اولش ۱۹۰ بود بعد از چند روز رفتم دکتر دکتر تا دید چهار پنج روز بعد از گذشت موعدم ۱۹۰ شده سریع گ ...

خیلیییی بیشعور بوده دکتره بابا زن داداش من خارج رحمی بود بازم تا ۸ هفته صبر کردن 

منکه اصلا دکتر نرفتم تا سه ماه ام 

دکتر عمومی برام ازمایش دادم نوشت 

ان شاءالله خدا دوباره بهت نی نی سالم میده نگران نباش من حدس میزنم استرس و سونو واژینال اثر داشته

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 54 دقیقه پیش
2791
2779
2792