2777
2789
عنوان

کی میدونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 36 پست

اون خدایی مهربون و ابلهی که همه تصور میکنن نه وجود نداره خدای آفریننده و درعین سختگیر بودن مهربانترین بودن و کاملا ورای تصورات ما بله هست نبود عدم بود هیچی نبود 

اون خدایی مهربون و ابلهی که همه تصور میکنن نه وجود نداره خدای آفریننده و درعین سختگیر بودن مهربانتری ...

ببخشید متوجه نشدم چی نوشتین

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید متوجه نشدم چی نوشتین

همه خدا رو یه جوری تصور میکنن انگار یه پیرمرد خیلی مهربونه یا اگر ما گریه کنیم خیلی ناراحت میشه از مادرمون بیشتر بهمون محبت میکنه به اون شکلی که مادرمون بهمون محبت میکنه 

خب اینا تخیلاته اگر اینطوری بود که دنیا این شکلی نبود خدا مهربانتر از مادر هست ولی جبارتر از هر جباری هم هست بخشنده ترین هست ولی سخت تر از هر کسی انتقام میگیره عادلترینه 

ترسناکترین هم هست  خدا تو سوره حشر میگه کوه در برابر خدا از ترسش متلاشی میشه پس اون 

چیزی که برای ما تو بچگی از خدای مهربون ساختن تخیلیه دوستم 

خدا خداست عظمتی و قدرت و زیبایی و دانایی و توانایی فوق تصور ماست مهربانی و محبت و انتقام و جبری فوق انسانی داره برای همین هست که نه تنها من و توی انسان بلکه هر چیزی که وجود داره آفریده ی اوست و در اختیار و خدمتشه 

همه خدا رو یه جوری تصور میکنن انگار یه پیرمرد خیلی مهربونه یا اگر ما گریه کنیم خیلی ناراحت میشه از م ...

یه جاهاییشو قبول دارم اما در کل خدا ارحم الراحمین هم هست مهربان ترین مهربانان مث اینجا که

خداوند به حضرت داوود فرمود ای داود اگر روي گردانان از من چگونگي انتظارم براي آنان،مدارايم با آنان و اشتياقم را به ترك معصيت هايشان مي دانستند،بدون شك از شوق آمدن به سوي من مي مردند و بند بند وجودشان از محبت من مي گسست.

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻
یه جاهاییشو قبول دارم اما در کل خدا ارحم الراحمین هم هست مهربان ترین مهربانان مث اینجا که خداوند ب ...

چون کپی بود گنده شد😰

چون کپی بود گنده شد😰

درسته حرفت و بخشی از حرف من هست ولی چیزی که باعث میشه ما اعتقادمون از دست بدیم باور نادرست و تک بعدی نگاه کردن به همین باور های این شکلی هست

یکی میگه من این همه سختی کشیدم این همه زاری کردم به درگاه خدا گریه کردم اگر خدا بود چرا جواب منو نداد چون تو باورش خدا همون کسیه که عشق زیادی بهش داده و از همه خطایاش چشم پوشی میکنه خب این نادرسته اگر خدا رو به صورتی که خداست نه پدر مهربان و عاشق تصور کنیم بخاطر محرومیت ها و بدبختی هامون خدا ناباور نمیشیم 

درسته حرفت و بخشی از حرف من هست ولی چیزی که باعث میشه ما اعتقادمون از دست بدیم باور نادرست و تک بعدی ...

درست میگی اگه قرار بود خدا صرفا به حرف ما گوش کنه که سنگ رو سنگ بند نمیشد فکر کن یکی دوست داره هوا بارونی باشه یکی دیگه دوست داره آفتابی باشه چه شود